fbpx
Valitse sivu

Lentävän VirtuaaliMaton Klubi

TukiKlubi, kahden viikon tutustumispakettimme VirtuaaliMaton maailmaan saa jatkoa loistavien palautteiden siivittämänä! Klubi muuntuu nyt VirtuaaliMaton Klubiksi, KUUKAUDEN hyvinvointipaketiksi, jossa saat monipuolisesti sekä pitkiä että lyhyempiä harjoituksia niin livenä kuin tallenteina. Sisältöä luovat Lentävän Maton ja TukiKlubin tutut, superihanat ohjaajat!

”Tämä on ollut aivan ihana palvelu, tutut ohjaajat ja tutun tuntoiset harjoitukset ovat lisänneet turvallisuuden ja jatkuvuuden tunnetta tässä erikoisessa tilanteessa. Myös teini-ikäinen urheilijatytär, joka ”ei todellakaan joogaa”, on tullut pari kertaa mukaan venyttelemään tai rentoutumaan.”

Tukiklubiimme on tässä vaiheessa liittynyt jo yli 170 teistä, huikeaa, kiitoskiitoskiitos!! 🙏 Jotta voimme toteuttaa jatkoa Klubille, tarvitsemme osallisuuttanne rakkaat asiakkaamme.

 

♥ KERÄÄMME ENNAKKOILMOITTAUTUMISIA ♥

…tulevaan VirtuaaliMaton Klubiin 9.-18.4.2020. Jos saamme tavoitteemme kasaan,
UUSI KLUBI STARTTAA MAANANTAINA 20.4. ja sunnuntaina 19.4. saat linkkisi fb-ryhmään sekä Holvi -maksuun. Ennakkoilmoittautumisen voit tehdä ajanvarausjärjestelmämme kautta!

HOX! Muistathan, että VirtuaaliMaton Klubiin voit osallistua myös hyödyntämällä työnantajasi tarjoamia LIIKUNTA- JA KULTTUURIETUJA, kuten Smartum, Tyky, ePassi, Eazybreak, Edenred tms., lähetäthän tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi

TukiKlubin kahden viikon ajan saimme itsekin tutustua aivan uuteen maailmaan luomalla asiakkaillemme etäyhteyksien kautta arjen hyvinvointia lisääviä kokemuksia niin kehoa kuin mieltä hellivien harjoitusten kautta. Opimme paljon uutta ja saimme klubilaisilta arvokasta palautetta tulevan kehittämiseen.

TARJOAMME ENNAKKOON SELKEÄN VIIKKOAIKATAULUN, jonka pohjalta voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden arkeen jooga-, kehonhuolto- ja meditaatioharjoituksista. Viikko sisältää toivomanne mukaan monipuolisesti sekä rauhallisempia että menevämpiä harjoituksia mielenkiintoisilla teemoilla. Meditaation osuus jää hieman aiempaa pienemmäksi.

VirtuaaliMaton Klubissa voit joogan ja kaiken muun huippusisällön lisäksi halutessasi keskustella ohjaajien ja muiden osallistujien kanssa. Klubin kautta voit olla tukemassa myös meitä sekä ohjaajiamme, paikallisia pienyrittäjiä haastavassa tilanteessa.

 

💎 MITÄ VIRTUAALIMATON KLUBI SISÄLTÄÄ? 💎

🔸 Suljetun facebook-yhteisön, jossa voit yhteisöllisesti nauttia monipuolisista kehoa ja mieltä huoltavista harjoituksista.

🔸 Viikkoaikataulun (jota voit toteuttaa juuri oman mielesi mukaan):

1) Kaksi täyspitkää harjoitusta viikossa livelähetyksenä. Tallenteet jäävät ryhmään tuntien jälkeen!

VIIKKO 1: Tiistai Yin (Nina) & Perjantai Yoga workout (Essi)
VIIKKO 2: Tiistai Astanga (Soile) & Torstai Syvärentoutusvenyttely (Siiri)
VIIKKO 3: Keskiviikko Powerflow (Essi) & Sunnuntai Yin (Nina / Siiri)
VIIKKO 4: Torstai Yin&Yang (Nina) & Sunnuntai Yin (Nina / Siiri)

2) Neljästi viikossa julkaistavan lyhyemmän harjoituksen (10-30 min)
mm. joogaa, meditaatiota, kehonhuoltoa, rentoutus- ja hengitysharjoituksia & tanssi-liiketerapiaa – laajan palveluvalikoimamme parasta antia!

🔸 Hyvinvointibonuksia eri teemoilla!

🔸 Sisältöä huippuosaajilta mm. Nina Pauhu, Essi Maa, Siiri Salminen, Leena Saha, Antti Leponiemi, Breathingman.fi / Arttu Lipsonen, Katariina Seppänen + yllätysvieraita 😍

🔸 Sisältöä lataamme klubiin 28 päivän ajan ja koko 4 viikon sisältö on käytettävissäsi liittymispäivästäsi lähtien 6 viikkoa! Klubi starttaa maanantaina 20.4. – mukaan voit kuitenkin hypätä milloin vaan ja aloittaa viiden viikon hyvinvointijaksosi harjoitusten parissa.

🔸 Hinta 49 / 42 eur, hinnan voit valita varallisuustilanteesi mukaan (alennetun hinnan saat verkkokaupassa syöttämällä ostokorin alennuskoodikenttään: KLUBI2020)

 

💎 MITÄ VIRTUAALIMATON KLUBIIN LIITTYMINEN ANTAA? 💎

🔸 Pienyrittäjien tukeminen – Autat Lentävää Mattoa sekä yrittäjänä toimivia ohjaajiamme tarjoamaan palveluitaan jatkossakin.

🔸 Yhteisöllisyys – Tutut ohjaajat ja keskusteluareena.

🔸 Ihanat, laadukkaat tunnit kotonasi kotivälineillä, suomeksi.

🔸 Tukea oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja stressinhallintaan vaikeana aikana.

🔸 Matalan kynnyksen startti hyvinvoinnin ja joogan pariin myös aloitteleville harrastajille.

🔸 Voit joogata yhteisöllisesti muiden joogien kanssa videon julkaisuaikana tai ottaa harjoitukselle aikaa itsellesi sopivalla hetkellä.

🔸 Saat jatkoaikaa jo ostetulle sarjakortillesi vuoden loppuun saakka.