fbpx
Valitse sivu

 

Usein kysyttyä

 

ENSIKERTAA LENTÄVÄSSÄ MATOSSA

Miten teille löytää?

Tilamme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Koskipuistoa, Pellavatehtaankadulla (osoitenumero on 8). Selkein maamerkki on alakerrassa sijaitseva London. Samassa rapussa meidän kanssamme majailee myös mm. Terveystalo ja Villivisio. Alaoven summeriamme painamalla pääset sisään ja hissillä tai portaita pitkin 4.kerrokseen, niin lämpöinen ja kodikas tunnelmamme ottaa sinut vastaan!

Olen aloittelija / ensi kertaa Matossa, mitä tunteja suosittelisitte minulle?

Lähes kaikki viikkotuntimme soveltuvat ensikertalaisille ja niille voi tulla milloin vain. Mikäli et ole aiemmin joogannut, voit aloittaa vaikkapa Yin-joogalla, joka on staattista ja hermostoa rauhoittavaa joogaa.  Joogan alkeet –kurssiakin järjestämme muutamia kertoja vuodessa.

Mitä tunnille tarvitsee mukaan?

Tarvitset vain mukavat, liikkumiseen sopivat vaatteet. Ilmajoogassa silkeissä liikuttaessa mahdollisimman vartalonmyötäiset vaatteet ovat parhaimmat. Otathan ilmajoogaan tullessasi kuitenkin terävät korut ja kellot pois, jotta kangas ei vaurioidu. Matot, blokit, vyöt, viltit ja tyynyt sekä muut mahdollisesti tarvittavat välineet löydät saleistamme ja niiden käyttö kuuluu tuntien hintaan.

 

TUNTIEN VARAUS / PERUMINEN:

Miten varaan paikan tunnille?

Mene osoitteeseen varaaheti.fi/lentavamatto, klikkaa haluamasi tunnin kohdalla Varaa, ja tee tunnukset itsellesi, joko sähköpostilla tai Facebook-tunnuksillasi. Kun olet kirjautunut, tiedoissasi näkyy varaamasi tunti ja deadline tunnin perumiselle. Sähköpostitse saat myös varaustiedot ja ilmoituksen deadlinen aikaan tunnin vahvistumisesta. Ja se on siinä! Eipä muuta kuin joogaamaan! 

Voinko varata paikan myös ystävälleni samalle tunnille / tehdä useamman varauksen?

Kyllä voit, useampi varaus omalla nimelläsi samalle tunnille onnistuu hyvin, jokainen varaus täytyy vain tehdä erikseen.

Varauksen peruutus / en päässyt tunnille ja minulle tuli lasku, miksi?

Jokaisella tunnillamme on deadline, johon mennessä varaus tulee perua, mikäli et pääsekään tunnille (Huom! koskee myös tutustumis- ja kuukausikorttilaisia). Viikkotuntien kohdalla deadline on yleensä 2 tuntia ennen tunnin alkua. Deadlinen umpeuduttua et voi enää perua varausta, mutta voit toki ilmoittaa puhelimitse/tekstiviestillä/sähköpostilla, jos olet estynyt tulemaan tunnille. Veloitamme perumattomista ja käyttämättä jääneistä varauksista kyseisen tunnin tai työpajan normaalin maksun, myös silloin jos ilmoitat deadlinen jälkeen estyneisyytesi. Seuraamme varausten tilannetta viikottain ja laskutamme perumattomat/käyttämättä jääneet varaukset sähköpostitse. Viikkotuntien maksut voidaan veloittaa halutessasi sarjakortistasikin ja maksut voi aina hoitaa myös paikan päällä, vaikka olisit saanut laskun.

Varaamani tunti peruuntui, miksi?

Jokaiselle tunnillemme on asetettu minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä tunnin toteutumiseksi. Tämä siksi, että tuntien pitäminen olisi kannattavaa. Valitettavasti aina minimimäärä ei täyty, tuolloin tunti peruuntuu automaattisesti deadlinen aikaan ja siitä tulee sinulle sähköpostiin ilmoitus.

 

MAKSAMINEN

Voiko työpajoja maksaa sarjakortilla?

Pääsääntöisesti omien ohjaajiemme vetämiin työpajoihin käyvät sarjakorttimme maksuvälineenä. Ilmajoogatyöpajoihin käy vain Lentopassi, muihin 10-korttimme. Vierailevien ohjaajien työpajoihin eivät sarjakorttimme valitettavasti käy. Tarkista kalenteristamme kyseisen työpajan kohdalta maksuinfot.

Miten toimin jos haluan ostaa verkkokaupasta Smartumilla/ePassilla tms.?

Verkkokaupan kautta ostettaessa maksat vain 2€:n käsittelykulun ja kirjaat ostoksen yhteyteen sitä kysyttäessä ePassi-puhelinnumerosi tai TykyOnline-koodisi sekä tiedon, mitä haluat ostaa ja millä summalla. Me veloitamme tietojesi perusteella tiliäsi ja ostoksesi (esim. sarjakortin) voit lunastaa, kun tulet tunnille. Kaikilla työnantajaetuuksilla maksaminen on kuitenkin kätevintä ja helpointa paikan päällä. Verkkokaupan käsittelykulu käy vain ePassille ja TykyOnlinelle, Smartum/Edenred/Eazybreak ym. käy vain paikan päällä. Huomioithan aina, että työnantajaetuudet ovat henkilökohtaisia ja niitä voit käyttää vain omiin liikuntamaksuihisi.

Voiko Lentopassilla käydä lattiatunneilla / 10-kortilla käydä ilmajoogassa?

Lentopassi on tarkoitettu ja hinnoiteltu ilmajoogaa varten, 10-kortti lattiatunteja varten. Mikäli tykkäät käydä molemmissa, suosittelemme 5+5-korttiamme. Lentopassilla voi tietty käydä ilmajoogaa halvemmilla lattiatunneilla, mutta veloitus on silloin sama eli yksi leima. Lattiatunteihin tarkoitetulla 10-kortilla pääsee toki halutessasi myös ilmajoogaan (veloitus 1,5 leimaa), mutta se tulee kertakäyntiä hieman kalliimmaksi.

Täytyykö kuukausi-/tutustumiskorttia näyttää vastaanotossa joka kerta?

Kyllä. Meillä ei ole sellaista järjestelmää, että näkisimme kellä on minkäkinlainen kortti voimassa. Myös tuntivaraukset tarkistetaan vastaanotossa, joten poikkeathan aina tiskillä tullessasi tunnille, kiitos!

 

MUUTA KYSYTTYÄ

Kuinka paljon ilmasilkit kestävät painoa?

Silkki itsessään kestää kymmenien tuhansien kilojen paineen, silkkien kattokiinnitykset useita satoja kiloja, joten silkissä uskaltaa olla ja liikkua minkä kokoisena vain!