fbpx
Valitse sivu

Leena Saha

Ilmajooga

Olen etsinyt jo vuosien ajan tapaa auttaa ja ymmärtää sekä itseäni että muita. Tämä sisäinen palo etsiä vastauksia on vienyt minut useiksi vuosiksi ulkomaille; muun muassa vapaaehtoistyöhön Costa Rican katulasten ja Panaman intiaanien luo, romanileirille Madridiin ja akupunktiohoitajaksi Barcelonan narkomaanien pariin. Olen opiskellut useita aloja, kokeillut monia joogalajeja ja janonnut mitä ihmeellisempiä kokemuksia. Opiskelin mm. neljä vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä, sillä minua kiehtoi itämainen tapa nähdä ihminen kokonaisuutena. Sain opinnoistani paljon arvokasta tietoa, jota edelleen hyödynnän päivittäisessä elämässäni.

Jooga on kulkenut mukanani yli kymmenen vuotta. Harjoitusten myötä olen oppinut ymmärtämään ja kuulemaan paremmin kehoani ja sen välittämiä viestejä. Joogan avulla kehostani on tullut koti, jossa viihdyn. Olen ohjannut joogaa eri kohderyhmille vuodesta 2013 lähtien ja nähnyt sen myös usein toimivan käytännössä. Osallistujilta saamani palautteen perusteella joogaharjoitusta on seurannut hyvä olo, keho on tuntunut vetreämmältä ja läsnäolo omassa kehossa helpommalta.

Joogan lisäksi myös taide on lisännyt paljon itseymmärrystäni. Sen avulla sisäinen maailmani on tullut konkreettisemmin näkyväksi, jota olen voinut tutkia ja ymmärtää aivan uudella tavalla.

Lisää minusta: www.yogart.fi