fbpx
Valitse sivu

Lentävän VirtuaaliMaton etäLivejoogat

VirtuaaliMatto lennättää ihania joogatunteja kotiisi!

VirtuaaliMaton Klubin lisäksi (kuukausijäsenyys) Lentävä Matto tuo jatkossa viikoittain erilaisia, yksittäisiä joogatunteja omaan kotiisi etäyhteyksien välityksellä! ♥

Livelähetyksiä on testattu nyt muutamaan otteeseen ja kaikki on sujunut odotettuakin paremmin. Tekniikka pelasi ja vaikka fyysistä läheisyyttä ei ollut, oli palautteen mukaan kiva joogaille yhdessä etänä, keskusteluakin syntyi ennen ja jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa!

Jos et pääse osallistumaan livelähetykseen, tallenteet tunneista on ostettavissa verkkokaupastamme Holvista tuntien jälkeen!

:::::::::: TUNTIAIKATAULU ::::::::::

Tunnit starttaavat torstaina 9.4., mutta tuntiaikataulu aloittaa täydessä muodossaan maanantaina 13.4.! Viikon 16 aikataulu tulee toistumaan säännöllisesti viikoittain ja tunneille voit ilmoittautua tuttuun tapaan ajanvarausjärjestelmämme kautta (lue lisää osallistumisohjeista alta)!

:::::::::: HINTA ::::::::::

Jooga maksaa 7,95 eur per kerta ja lipun hankit kätevästi verkkokauppamme Holvin kautta!

Voit myös maksaa tunnin yhdellä ruksilla jo olemassaolevasta sarjakortistasi (10-kortti, Lentopassi & 5+5-kortti) tai säästää kortin tulevaan, kun ovemme taas avautuvat. Jos käytät korttiasi, luotamme, että ruksit itse käyntikertasi ja tsekkaamme käynnit myöhemmin paikan päällä – säilytäthän sarjakorttisi tätä varten!

HOX! Voit aina myös osallistua hyödyntämällä työnantajasi tarjoamia liikunta- ja kulttuurietuja, kuten Smartum, ePassi, Eazybreak jne., lähetäthän tällöin spostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi sopiaksesi veloituksesta.

:::::::::: KUINKA OSALLISTUT? ::::::::::

Live-etäohjaus toteutetaan Zoom -lähetyksenä. Tarvitset siis Zoom -sovelluksen laitteellesi, jota haluat etäyhteydessä käyttää – puhelin tai tabletti. Tietokoneen selaimella yleensä riittää pelkkä linkin klikkaaminen ilman tunnuksien luomista ja sisäänkirjautumista.

Lataa Zoom laitteellesi täältä: zoom.us/download
tai Android (Google play) / Iphone (Applestore) sovelluskaupasta.

MUISTATHAN ILMOITTAUTUA TUNNILLE AJANVARAUSJÄRJESTELMÄMME KAUTTA! Linkkisi Zoom -lähetykseen saat sähköpostitse puolta tuntia ennen tunnin alkua, mukaan livelähetykseen ei voi ilmoittautua enää tämän jälkeen.