fbpx
Valitse sivu

Ensikertalaiselle

Sinä, joka et ole koskaan aiemmin kokeillut joogaa, olet enemmän kuin tervetullut Lentävän Maton joogatunneille. Sinun ei tarvitse jännittää, vääntyykö kehosi eksoottisiin asanoihin – meille tärkeämpää on se, että jokainen oppii kuuntelemaan omaa kehoaan ja löytää oman tapansa joogata. Sinun ei tarvitse väkisin taipua harjoituksen mukaiseksi, vaan harjoitus voi muuntua sinulle sopivaksi!

Suurin osa tunneista sopii myös aloittelijalle, mutta tuntikuvauksissa mainitaan, mikäli tunnilla tarvitaan aiempaa joogakokemusta.

Pukeudu tunnille rennosti niin, että sinun on helppo liikkua. Hyvä ajatus on varata lämmikettä (huppari tai pitkähihainen paita, villasukat) rauhallisempia osuuksia ja loppurentoutusta varten. Pukuhuoneissamme ei ole lukittavia kaappeja, mutta voit ottaa laukun tai arvoesineet mukaasi salin laidalle.

Tunnille ei kannata tulla suoraan raskaalta aterialta, vaan pidä mieluummin parin tunnin tauko syömisen jälkeen.

Meiltä löytyy joogamattoja ja muut tarvittavat välineet harjoitusta varten. Voit tuoda myös oman maton, jos sinulla sellainen on.

Matkapuhelimet pidämme Lentävän Maton tiloissa äänettömällä.

Tule rohkeasti kokeilemaan monia erilaisia tuntejamme! Joogalajeissa ja varsinkin eri opettajien ohjaustyyleissä on eroja, ja niiden joukosta löydät varmasti omasi. Kannattaa myös opetella kuuntelemaan itseään: jonain päivänä kehosi ja mielesi kaipaavat ehkä voimakkaampaa astanga- tai flow-harjoitusta, ja johonkin toiseen hetkeen taas sopii paremmin rauhoittava yin-jooga.