fbpx

Jagaspace GongSPA soundhealing

Sunnuntaina 16.2. klo 19:30 – 21:00

Hei kaikki,

olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi ainutlaatuisen ja syvälle ulottuvan Gong Spa äänikylpyillan. Gong SPA -äänikylpy on täydellinen työkalu, jolla voimme vapauttaa jännitykset kehostamme ja ladata voimavaramme…

GONG SPA:
Äänikylpy saattaa sinut syvärentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla. Hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hieroo ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONGI – yksi maailman vanhimmista soittimista, se auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Oriental-filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja. Tämä lisää luovuutta ja moninkertaistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan:
Kaushalyan-kaunista ääntä, viulua, tiibetiläisiä soivia kulhoja, harmoonia
Alexin-rumpuja, kristallikulhoja, planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen)

Kaushalya ja Alex ovat oppineet gongimestari Don Conreauxilta (Yogi Bhajanin opetuslapsi).

Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämmellä. Korkeakoulu opintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian saloihin ja tekniikoihin niin Gongi mestari Don Conreauxin kuin Tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

Saavuthan paikalle 10-15 minuuttia aikaisemmin, niin pääsemme aloittamaan aikataulun mukaan😊

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Varaa paikkasi osoitteesta:
https://www.mydigitalbooker.com/lentavamatto/fi/class/13903?fbclid=IwAR2Lzh6VbD9zM7Yvj7wLxPbxTlkkYJewN9bxTLrZqej8i_xXOI2Xx_ikLdw

Hinta: 35 e / 28 e (alennettu hinta työttömät, eläkeläiset, opiskelijat)

TERVETULOA!!

Linkkejä ja lisätietoa:

www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA

ENGLISH

GONG – one of the world’s oldest instruments, will help You achieve a deep state of relaxation. According to Oriental philosophy, Gongs organic sounds help to get rid of fear and other negative emotions. Gong sounds will clear and balance the brain waves. This will contribute to increase creativity and multiplies the activity of the immune system.

In addition, You can also hear:
Kaushalya- voice, violin, Tibetan singing bowls, harmonium
Alex- drums, crystal bowls, Planetary Gongs (Sun, Venus, Mars, Creation)

Kaushalya and Alex are learning about the art of gong playing from great gong master Don Conreaux – Yogi Bhajan disciple and passed the sound massage courses of the Tibetan monks and acquainted with the techniques of the ”Sound Bath” and the ”Contact massage” what give healing effect for the human body and mind.
In 2017 we graduated from the EMTA (Estonian Music and Theater Academy).
We are always open to share our knowledge 🙂

Hope that new and pleasant discovers are waiting for all of us ahead!!!

NB!!! Please come a little bit earlier 🙂

www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA