fbpx

Nuorenna selkärankasi – Eva Kiviluoma

Perjantaina 21.2. klo 18:00 – 20:30

”Olet yhtä vanha kuin selkärankasi on liikkuva.”

Selkärankaasi ympäröivät lihakset ovat kehosi vahvimpia. Ne pitävät sinut joka päivä pystyssä – se on aikamoinen tehtävä painovoimaa vastaan. Kun nämä intervertebral-lihakset ovat jännittyneet, on koko kehomme jäykkä, mielemme kankea ja liikkumisemme tuntuu painavalta. Kun selkäranka on vapaa ja eloisa, on olo nuorekas ja pirteä; energia kiertää kehossa paremmin, kehon asento paranee, hengitys kapasiteetti kasvaa ja selkärangan nikamalinjaus kohenee.

Tässä workshopissa opit vapauttamaan syvät, voimakkaat selkärankaa ympäröivät lihakset ja saat selkääsi vapauden tunteen. Saat mukaan harjoituksia kotiin ja työpäivään säilyttämään selkärankasi virkeänä arjessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjaajana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Opettajana Eva on täysin läsnä oppilailleen ja hänestä huokuu rakkaus joogaa kohtaan. Tämä rakkaus kumpuaa omasta kokemuksesta; mitä Eva opettaa hän myös aidosti elää. Tule kohtaamaan inspiroiva opetus ja nauttimaan omaa unelmaasi tukevista työkaluista Evan kurssilla.

HINTA:
45/40€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)