fbpx

Fascia-venyttely & Syvähengitys -workshop

Lauantaina 22.2. klo 11:00 – 13:30

Suursuosion saavuttanut Artun ja Samulin Fascia-Venyttely & Syvähengitys -työpaja taas Lentävässä Matossa Tampereella! Varaa paikkasi nopeasti!

FASCIA-VENYTTELY & SYVÄHENGITYS
-työpajassa Fascia-kehonavausharjoitteet sekä tehokkaat itämaiset hengitystekniikat yhdistyvät täysin uudella tavalla. Tässä 2,5-tuntisessa työpajassa opit:

1) Fascia-venyttelysarjan, joka tuo hyvän olon lisäksi liikkuvuutta kehoon. Sarjaa voisi kuvata joogan ja venyttelyn välimuotona, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja terveyttäsi edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä, katkaisevat stressin tehokkaasti ja suorastaan pakottavat autuaaseen rentouden tilaan. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita 😉

3) Työpaja päätetään ihanaan syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo.

4) Saat kotiisi ohjeet hengitysharjoitteluun sekä sähköpostiisi linkit videoihin, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti kurssin jälkeen.

KURSSIN OHJAAJAT:
Hyvinvointi- ja terveysvalmentaja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samulilla on myös maailmanmestaruus voimannostosta. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.”

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät:
www.facebook.com/breathingman.fi ja
www.breathingman.fi -sivustoilta.

HINTA:
50/45€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)