fbpx

Eteeristen öljyjen luento (Ilmainen!) – Eva Kiviluoma

Lauantaina 22.2. klo 12:00 – 13:00

Eteeriset öljyt ovat paljon muutakin kuin vain ihana tuoksu!

Nämä kasveista saatavat voimakkaat öljyt auttavat sinua vähentämään altistumista kemikaaleille, rikastuttamaan elämääsi ja palauttamaan luonnollisen säteilysi.

Tule oppimaan eteeristen öljyjen hyödyistä ja kuinka käyttää niitä edullisesti arjessasi tällä ILMAISELLA ja nopeatahtisella luennolla. Opit perusteet ja käytön 12 eri yleiselle eteeriselle öljylle (Young Living). Aiempaa kokemusta eteerisistä öljyistä ei vaadita.

Lämpimästi tervetuloa!

Luennoitsijana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan sekä luomaan kemikaalivapaampi elämä.