fbpx

Kemikaalivapaa koti 2020 Young Living -öljyillä – Eva Kiviluoma

Lauantaina 22.2. klo 13:30 – 15:30

Tervetuloa luomaan itsellesi myrkytön koti uudelle vuodelle!

Tiesitkö, että synteettiset kemikaalit rasittavat immuniteettiamme ja häiritsevät hormonitoimintaamme? Yksinkertaisilla ja edullisilla valinnoilla voit muuttaa kotiympäristösi turvallisemmaksi itsellesi ja perheellesi. Tämä workshop on hyvä tapa aloittaa!

Teemme 4 eri päivittäisessä käytössä olevaa kodin tuotetta Young Living eteeristen öljyjen avulla. Workshopin lopuksi sinulla on mahdollisuus tilata omia öljyjä kotiin ja liittyä Inspiration Oils yhteisöön, jossa on paljon lisää vinkkejä myrkyttömään kodin siivoukseen, itse tehtyyn luomukosmetiikkaan sekä luonnolliseen eläinten hoitoon.

Opit tekemään:
♥ luonnollisen ja tehokkaan kodin yleispuhdistusaineen kuuluisalla Thieves eteerisellä öljyllä
♥ vaahtoavan Laventeli käsisaippuan
♥ myrkyttömän pyykinpesuaineen
♥ WC:n raikastussprayn (pahat hajut pois luonnollisesti!)

HUOM! Ota mukaan oma spraypullo kodinpuhdistusainetta varten ja lasipurkki pyykinpesuainetta varten!

Hinta: 18€

Workshopin vetäjänä toimii EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan sekä luomaan kemikaalivapaamman elämän.