fbpx

Tiibetiläinen sydänjooga -workshop

Lauantaina 22.2. klo 14:00 – 16:00

”Opi ymmärtämään syvällä sisälläsi oleva ydin, joka on kuin akseli, jonka ympäri tähdet kiertävät.” -Patanjalin joogasutrat

Tiibetiläinen Sydänjooga on ikiaikainen harjoitus, joka juontuu Tiibetin Dalai-lamojen Gelukpa-perinteestä. Se vahvistaa ja notkistaa koko kehoa, mutta keskittyy erityisesti sydämen alueeseen avaten sydämen rakastamaan. Lisäksi harjoitus avaa kehon energiakanavien solmukohtia, jotta sisäiset tuulet saavat virrata vapaasti. Perinteeseen kuuluu meditaatio, erityinen hengitysharjoitus sekä fyysiset jooga-asanat.

Workshopin aikana kerron hieman Tiibetiläisen Sydänjoogan filosofiasta sekä teemme harjoituksen, joka on helposti lähestyttävä ja sopii niin pidempään jooganneille kuin vasta-alkajille, ja josta jokainen saa varmasti uutta omaan harjoitukseensa. Lopuksi syvärentoutus.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Ohjaajana Elisa Kymäläinen

Hinta 35/30€ tai 2,5 leimaa 10-kortista (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)