fbpx

Ilmajoogan Perusteet

Lauantaina 22.2. klo 16:15 – 18:15

Ilmajooga sitoo yhteen ilma-akrobatian ja joogan – näin syntyy monella tavoin kehoa palveleva upea harjoitus. Tunnilla käytetään tukena katosta roikkuvaa silkkikangasta, joka kannattelee kehoa ja antaa harjoitukselle uudet ulottuvuudet. Jo yhden kerran jälkeen keho on löytänyt uutta liikkuvuutta ja eloa lihaksiin.

Perusteet -workshop on kattava startti ilmajoogan maailmaan. Kurssilla tutustutaan silkin monipuolisiin mahdollisuuksiin ja haastetaan oman kehon rajat lempeästi.

Ilmajooga sopii lähes kaikille, ei kuitenkaan raskaana oleville tai esim. leikkauksista toipuville.

Ohjaajana Laura Lilja

Hinta 35/30 euroa tai 2 käyntiä Lentopassista (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Hox! Sarjakortit ilmajoogaan (Lentopassit) Perusteet -workshopin käyneille, uusille asiakkaille -15% normaalihintaisista lentopasseista ja -10 % alennetuista hinnoista (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset), voimassa viikon ajan työpajan jälkeen!