fbpx

Pilates workshop

Sunnuntaina 23.2. klo 11:00 – 13:00

Tervetuloa syventymään pilateksen maailmaan kaksituntisen workshopin muodossa!

Workshopin aikana keskitymme oman kehotietoisuuden ja hengityksen syventämiseen ja pyrimme yhdistämään hengitystekniikan liikkeiden jatkumoon. Työpajan aikana käymme laaja-alaisesti läpi eri lihasryhmiä keskittyen kuitenkin keskivartalon syviin lihaksiin ja ryhtiä tukeviin lihasryhmiin. Työpaja sisältää sekä toiminnallisia liikkeitä, kuin myös kehoa avaavia liikeratoja, venytyksiä ja loppurentoutuksen.

Pilatesharjoituksia (etenkin säännöllisesti) tehdessä kehittyy oma kehotietoisuus, löytyy oikeiden lihasten aktivointi ja tarpeettomat jännitystilat vapautuvat kehosta. Kehosta tulee dynaaminen ja taloudellisesti toimiva. Monet ovat saaneet siitä apua mm. kroonistuneisiin kiputiloihin. Hengitysharjoitukset ja hengityksen osallistuminen harjoitteluun rentouttavat kehoa ja mieltä.

Tunnilla on avoin taso, joten voit tulla ilman aiempaa kokemusta.

Ohjaajana Suvi-Maria Helin

Hinta 35/30€ (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömä)
Tai 2,5 leimaa 10-kortista