fbpx

HULA workshop

Perjantaina 28.2. klo 19:30 – 21:00

Tervetuloa viettämään erilaista perjantai-iltaa tämän hauskan ja tehokkaan lajin parissa! 😍

Hula workshopissa pääset tutustumaan vannetanssin alkeisiin ja testailemaan erilaisia vanteita. Pääosin käytössä on aloittelija-/fitnessvanteet, joilla on kokoa ja painoa sen verran, että hooppailu alkaa varmasti sujua, vaikka aiemmin et olisi ikinä onnistunut pyörittämään hulavannetta! Sirkustemppuja näillä vanteilla ei pysty tekemään, mutta parin tunnin aikana harjoitellaan pyörittämään vannetta vyötäröllä eri tekniikoilla ja eri suuntiin.

Kun peruspyörittely alkaa olla hallinnassa, kokeillaan vanteen kanssa kävelyä, tanssia, pyörimistä, yms.. Painavan vanteen reipas pyörittely vastaa teholtaan hölkkää, joten kunto kehittyy hooppaillessa nopeasti. Se kehittää myös lihaksia monipuolisesti, erityisesti keskivartaloa ja jalkoja. Vanteella saa myös tehtyä rintakehää ja hartioita avaavia ja vahvistavia liikkeitä.

Vannetanssi ei kuitenkaan ole pelkkää kuntoilua, vaan se on ensisijaisesti hauskanpitoa, ja se voi olla myös taidetta. Voit innostua treenaamaan näyttäviä vannetemppuja tai voit nauttia vannetanssin tuottamasta flow-kokemuksesta.

Workshopin ohjaa Laura Lilja, ilmajooga- ja integraljoogaohjaaja. Vanteenpyörityksen Laura aloitti pari vuotta sitten Henna Matanuskan alkeiskursseilla, ja on siitä lähtien pyöritellyt fitnessvanteita ja treenaillut vannetemppuja omaksi huvikseen. Nyt hän haluaa jakaa vannetanssin iloa myös uusille harrastajille!

Hinta 30/25€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)
Tai 2 leimaa 10-kortista

Työpajassa käytetyt vanteet ovat käsityötä ja vanteita on mahdollista tilata omaan käyttöön työpajan jälkeen.