fbpx

Healing waves – Flow jooga & Soundhealing

Sunnuntaina 29.2. klo 11:30 – 13:30

Healing waves -työpaja avaa kehosi lempeän flow joogan kautta vastaanottamaan maksimaalisen hyödyn äänimaljarentoutuksen syvästi hoitavasta vaikutuksesta. Maadoittava ja rentouttava äänimaljojen värähtely resonoi aivan solutasolla saakka aktivoiden kehosi nesteet liikkumaan.

Tässä kaksituntisessa harjoituksessa herättelemme kehoa lempeällä flow joogalla yhdistämällä hengitystä ja liikettä kokonaisuudeksi sekä päätämme harjoituksen äänimaljojen hellivään sointiin. Flow jooga on vahvistava ja avaava harjoitus, jossa hengitys virtaa harjoituksen keskiössä. Lempeässä flow joogassa etenemme leppoisasti ja monipuolisesti kehoa liikuttaen.

Joogan osuus on noin 75 minuuttia, loppuajaksi laskeudumme äänimaljojen syvärentouttavaan värähtelyyn. Aikasempaa kokemusta joogasta tai äänimaljarentoutuksesta et tarvitse.

Ohjaajana Nina Pauhu, https://www.ninanjooga.fi/

Hinta 35/30€ tai 2,5 leimaa 10-kortista
(alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)