fbpx
Valitse sivu

Yin + Äänimaljat – Kehon kevätsiivous

Perjantaina 20.3. klo 18:15 – 20:15

Rakastetut Yin + Äänimaljat -työpajat palaavat ohjelmistoon! ♥

Kevät on kasvun ja uuden alun aikaa, jolloin puuelementti ilmentää itseään niin ihmisessä kuin ympäristössä. Luonto herää ja ihmisessä se näkyy myös tunteiden laajana kirjona. Kevät on hyvää aikaa puhdistautumiselle ja uudistumiselle. Puuelementin maksa- ja sappirakkomeridiaanit kannattaa avata, jotta qi saa kiertää vapaasti koko elimistössä ja uudistuminen on helpompaa. Tulemmekin yin-harjoituksessa avaamaan etenkin jalkojen ja lantion aluetta sekä kylkiä, joissa nämä meridianilinjat kulkevat.

Äänimaljojen soinnut johdattelevat harjoitusta pehmeästi eteenpäin. Äänimaljojen äänivärähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja hermoston aktivoitumaan. Äänet ulottuvat syvälle jokaiseen soluun rentouttaen ja puhdistaen. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus.

Huomioithan, että äänimaljarentoutus ei sovi psykoosiherkille henkilöille ja suosittelen harkintaa osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Voit kysyä rentoutuksen sopivuutta viestillä: marinisonen.wellness@gmail.com

Joogaa ohjaa Mia Moilanen ja äänimaljoja soittaa Mari Nisonen

Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 40/35€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)
Tai 3 leimaa lattiatuntien 10-kortista (työpajaa ei voi maksaa Lentopassilla)