fbpx
Valitse sivu

Astangajoogan Mysoretunnit 

Lauantaisin 18.1. alkaen klo 10:15 – 12

Kaipaatko syvyyttä joogaharjoitukseesi? Tule löytämään astangajoogan mysoreharjoitus! Tunnit sopivat sekä uusille astangajoogan mysoreharjoitukseen siirtyville, että jo siitä kokemusta omaaville. Olet valmis siirtymään mysoreharjoitukseen, mikäli olet jo tutustunut astangajoogaan ohjatuilla tunneilla!

MIKSI SIIRTYÄ MYSOREHARJOITTELUUN?
– Mysoreharjoittelussa edetään harjoituksen läpi oman hengityksen tahtiin, ohjaajan avustaessa tarpeen mukaan.
– Mysoreharjoittelun iso etu on siinä, että ohjaajalla on aikaa antaa jokaiselle harjoittelijalle yksilöllistä tukea ja ohjausta koko harjoituksen ajan (huom. tunneille mahtuu mukaan max 8 osallistujaa!).
– Jokainen harjoittelee mysoretunnilla puhtaasti omista lähtökohdistaan käsin.
– Ainutlaatuinen harjoittelumuoto mahdollistaa astangajoogasarjassa etenemisen yksilöllisesti, asento kerrallaan, ja johtaa meditatiiviseen, turvalliseen ja voimaannuttavaan tapaan harjoittaa joogaa.

HINTA
20/17€ tai 1,5 leimaa 10-kortista (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & äitiyslomalaiset)
Kuukausi- ja Tutustumiskorttilaisilta 5€ lisämaksu per kerta.

OHJAAJAT
Anna Lammivaara ja Soile Väätäinen

Anna on joogaohjaaja ja fysioterapeutti, joka on viettänyt ison osan elämästään joogan parissa sekä ohjannut joogaa vuodesta 2013 lähtien. “Ohjauksessani keskeistä on tarjota turvallinen, läsnäoleva ja tasapainoinen, kuitenkin lempeästi omia rajoja kutkutteleva joogakokemus. Tunneillani pääset kytkemään automaattiohjaksen pois päältä, kotiutumaan omaan kehoosi ja pysymään läsnä liikkeessä: jooga on vahva työkalu itsetutkiskeluun ja muutokseen.”

Soile on astanga- ja kundaliinijoogaohjaaja sekä thaijoogahieroja. Soile on ohjaajana hyväksyvä ja kuunteleva. “Tuen jokaisen omaa joogaharjoitusta ja -polkua lempeästi ja rohkaisevasti.”