fbpx

Astangajoogan jatkokurssi

La-Su 21.-22.3. klo 9:30-11:45

Oletko käynyt astangatunneilla, huomannut harjoittelun vaikutuksen ja koet että voisit siirtyä harjoituksessasi hieman eteenpäin? Tai onko joogaharjoittelussasi ollut taukoa, ja haluaisit palata takaisin astangajoogan pariin?
Tule astangajoogan kaksipäiväiselle jatkokurssille la & su 21.-22.3.!

KURSSILLA
♥ Tutustutaan astangajoogan istumasarjan asentoihin noin puoliväliin saakka 1-sarjaa, kaikille sopivia variaatiota kokeillen.
♥ Tutkitaan “asanapajan” muodossa yksilöllisiä haasteita ja linjauseroja eri asanoissa ja siirtymissä.
♥ Syvennetään eri harjoitteiden avulla yhteyttä hengitykseen, syviin tukilihaksiin ja liikkeeseen (ujjayi-hengitys, bandhat ja vinyasat).
♥ Haetaan yksilöllistä harjoittelutapaa, ponnistelun ja antautumisen tasapainoa sekä omia motiiveja säännöllisen joogaharjoituksen vakiinnuttamiseksi omaan elämään!

Tervetuloa, juuri nyt on oikea aika syventää harjoitustasi!

HINTA
55 / 50 euroa (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)
Hox! Ostaessasi 10xkortin astangatunneille kurssin aikana, saat kortin reilulla alennuksella 102 / 90€ (norm. 120 / 100€).

Kurssihintaan kuuluu myös yksi ilmainen käynti astangajoogan ohjatulla jatkotason tunnilla tai mysoretunnilla!

ILMOITTAUTUMISET
https://www.mydigitalbooker.com/lentavamatto/fi/class/13910
Riittää, kun ilmoittaudut lauantaille!

OHJAAJA
Anna Lammivaara
Anna on fysioterapeutti, joka on viettänyt ison osan elämästään joogan parissa sekä ohjannut joogaa vuodesta 2013 lähtien. Annan tavoitteena on tuoda säännöllisen joogaharjoituksen hyödyt kaikille mahdolliseksi. Ohjauksessa keskeistä on mahdollistaa turvallinen, läsnäoleva sekä tasapainoinen, kuitenkin lempeästi omia rajoja kutkutteleva ja voimaannuttava joogakokemus.