fbpx
Valitse sivu

Vapaa arki – Pururelax workshop (Minna Karppinen)

Sunnuntaina 22.3. klo 12:30 – 15:00

HipHeiHuraa! Pururelax workshop uusintana maaliskuussa!

Tämä workshop varattiin tammi- ja helmikuussa täyteen, joten kannattaa toimia nopeasti, jos tunnet, että hyötyisit allaolevista opeista 🙂

Mikäli narskuttelet tai sinulla on yökiskot, kärsit niska/hartiaseudun ongelmista, selän lihasten jumituksista, käsien puuttumisesta tai muista lihasperäisistä kiputiloista, Pururelax voi auttaa sinua.

Hyvin usein kuorimitumme eri tilanteissa ja nämä jännitykset jäävät keho. Jännitystilat, stressi, liika istuminen, huonot työasennot, kova treeni, vatsan ongelmat, pinnallinen hengitys tai muut terveydelliset haasteet tulevat näkyviksi erilaisina kipuina ja haasteina hankaloittaen kehon luonnollista liikettä.

Ihminen on kokonaisuus ja siksi Pururelax koostuu hidastempoisista, tarkasti suoritetuista liikkeistää, hengityksen syventämisestä, tukilihasten aktivoinnista ja rentoutuksesta, jolloin tulemme huomioiduksi kokonaisvaltaisesti ja kehotietoisuustemme paranee.

– Hidastempoiset, tehokkaat liikkeet auttavat kehoa avautumaan, parantaen nesteiden virtausta ja toksiinien poistumista.
– Syvähengitys rauhoittaa hermostoa, keskittää mieltä ja auttaa rintakehäämme toimimaan luonnollisesti.
– Tukilihasten aktivointi tuo ryhtiä kehoon, vähentää niska/hartiaseudun kuormittumista ja rentouttaa hermostoa.
– Rentoutusharjoitus poistaa stressiä ja jännityksiä.

Pururelax tarjoaa kokonaisvaltaisen avun arkeen, haasteiden selättämiseen ja vapauden ylläpitämiseen.

Työpajan hinta 35 / 30 eur (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)

Työpajan vetäjä ja Pururelax-menetelmän kehittäjä Minna Karppinen on kärsinyt itse aiemmin asentohuimauksesta, jatkuvista niska/hartiaseudun ongelmista ja päänsäryistä jännittämisen, hampaiden yhteenpuremisen/narskuttelun ja kehon oman tuen puuttumisen vuoksi. Hän on löytänyt avun näihin kyseisistä harjoituksista.