fbpx
Valitse sivu

Kevään elementti – Jooga & Akupunktio

Lauantaina 28.3. klo 12:30 – 14:30

Kevät on luovuuden, muutoksen ja kasvun aikaa. Kiinalaisessa lääketieteessä kevättä hallitsee Puu elementti, johon liitetään Maksa ja Sappirakko elimet. Elin ymmärretään Kiinalaisessa lääketieteessä paljon laajempana käsitteenä kuin fyysisenä elimenä.

Maksa on tärkeä tunne-elin; siihen liittyviä oireita voi ilmetä nimenomaan keväällä. Kun Maksa on tasapainossa, Qi eli energia, Veri ja TUNTEET pääsevät virtaamaan vapaasti. Maksan epätasapainossa (Maksan Qin stagnaatiossa) näiden vapaa virtaus estyy, jolloin lukuisten fyysisten oireiden lisäksi tunnepuolella voi esiintyä ”tunnejumeja”, kuten äkkipikaisuutta, ärtymystä ja turhautumista. Taustalla voi olla voimakas elämänmuutos tai esim. patoutunut, ilmaisematon suuttumus.

Tässä kaksituntisessa työpajassa tuemme Maksaa tehtävässään eli vapautamme virtauksia meridiaaneihin kohdistuvan joogan ja akupunktion avulla. Päätämme harjoituksen syvään loppurentoutukseen.

Kokonaisuuden ohjaa joogaopettaja ja kiinalaisen lääketieteen ammattilainen Leena Saha. Harjoituksen aikana Leena tarjoaa kattavan informaation kehon tasapainottamisesta Kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta.

Jos sinua askarruttaa jokin työpajaan liittyen, voit kysyä suoraan Leenalta: www.yogart.fi

Hinta 35 / 30 eur (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)
Tai 2,5 leimaa 10-kortista