fbpx
Valitse sivu

Cycle-Sync – Yhdistä kiertosi ja joogasi

Perjantaina 27.3. klo 18:00 – 20:30

Naisina meillä on jotain erityistä. Jotain, mitä miehillä ei ole.
Jotain, joka oikein käytettynä on kuin sisäinen palautejärjestelmä.
Se opettaa meille joka kuukausi, kuinka aktivoitua tekemään, rauhoittua paikoilleen sekä päästää irti kun on sen aika.

Meidän kuukautiskiertomme.

Sitä kutsutaan myös 7. vitaaliparametriksi heti pulssin, verenpaineen ja kehonlämpötilan vieressä.

Opi tuntemaan oma kiertosi ja linjaa elämäsi tukemaan kiertoasi. Siihen on syy, miksi jonain päivinä olet väsyneempi. Syy siihen, miksi toisina päivinä on sellainen olo että ”pystyn mihin vaan!”. Kun opimme kuuntelemaan tätä uskomatonta sisäänrakennettua kiertoamme tulemme tehokkaammiksi, lempeämmäksi itseämme kohtaan ja löydämme sisäisen tasapainon.

Tässä workshopissa opit kiertosi perusteet ja kuinka tukea omaa kiertoasi holistisesti ja luonnollisesti joogalla. Käymme läpi jokaisen kiertosi vaiheen ja miltä ideaali joogaharjoitus näyttää kussakin vaiheessa. Saat harjoitukset myös kotiisi.

HINTA
45 / 40 eur (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

ILMOITTAUTUMISET
https://www.mydigitalbooker.com/lentavamatto/fi/class/13875

Ohjaajana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Opettajana Eva on täysin läsnä oppilailleen ja hänestä huokuu rakkaus joogaa kohtaan. Tämä rakkaus kumpuaa omasta kokemuksesta; mitä Eva opettaa hän myös aidosti elää. Tule kohtaamaan inspiroiva opetus ja nauttimaan omaa unelmaasi tukevista työkaluista Evan kurssilla.