fbpx

Läsnäoloa itselle – 2h syvärentoutusvenyttely

Sunnuntaina 29.3. klo 11:00 – 13:00

”Pysähdy. Hengitä. Ole läsnä hetkessä ja kehossasi. Venytä lempeästi.”

Tässä upeassa erityispitkässä syvärentoutusvenyttelyharjoituksessa laskeudumme rauhaan kehomme äärelle. Teemme hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Syvä hengitys, rentoutuneisuus ja läsnäoleminen ovat olennaisesti mukana venytyksissä – unohtamatta myötätuntoa itseä kohtaan. Kahden tunnin aikana käymme rauhallisesti läpi koko kehon.

Työpaja alkaa rentoutumisen ääreen pysähtymisellä ja rauhoittavilla hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen jatkamme kehon lempeään availuun. Päätämme tämän kaksituntisen ohjattuun loppurentoutukseen. Ohjaaja tukee harjoitustasi hieromalla ja painelemalla selän, harteiden ja ohimoiden alueet, tietysti osallistujan suostumuksella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet ♥

Saavuthan paikalle viimeistään 10 min ennen tunnin alkua.

Ohjaajana Siiri Salminen

Hinta 35 / 30 euroa tai 2,5 leimaa kymppikortista (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset & äitiyslomalaiset)