fbpx

Yin & Lumoava Tongue drum

Perjantaina 10.4. klo 18:15 – 19:45

Yin & Lumoava Tongue drum yhdistää lempeän yin joogan Tongue drum -soittimen rentouttavaan ja lumoavaan äänimaailmaan. Livemusiikki tuo joogaharjoitukseen ainutlaatuisen syvyyden. Uniikkisointisen tongue drumin värähtely on pehmeä ja täyteläinen. Ääniaallot soljuvat syvälle sisimpääsi rauhoittaen kehon ja mielen.

Tongue drum on Suomessa vielä melko tuntematon. Maailmalla tätä kaunissointista instrumenttia käytetään rentoutumisen, meditaation, ääniterapian ja joogan yhteydessä.

Yin jooga on hidas ja palauttava joogaharjoitus, jossa haetaan lempeästi avaavia asanoita ja annetaan kehon ja mielen levätä. Tässä hermostoa syvästi rauhoittavassa joogassa viihdytään asanoissa pitkään. Harjoituksessa keskitytään hengitykseen, läsnäoloon ja oman kehon tuntemuksiin. Harjoituksen kruunaa loppurentoutus.

Joogan ohjaa Nina Pauhu soittaen Tongue drumeja yhdessä veljensä Jani Pauhun kanssa.

Hinta 30 / 25 eur (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)
Tai 2,5 leimaa 10-kortista