fbpx

Soft & Strong -ilmajoogaworkshop

Sunnuntaina 26.1. klo 15:00 – 17:00

Soft & strong – Voimaa ja lempeyttä

Tule pitkälle ilmajoogalennolle kohti omaa voimaa, rauhaa ja rentoutta! Tämän parituntisen aloitamme tekemällä silkkien avulla hengityksen rytmittämän, kehoa lämmittävän ja voimistavan flow-joogaharjoituksen. Silkkiä käytetään apuna haastamaan kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja lisäämään voimaa. Teemme joitakin siirtymiä ja asanoita, jotka ovat harvinaisempia ilmajoogan perustunneilla. Siksi on suositeltavaa, että olet jo löytänyt hieman tuntumaa silkkiin ja yleisimmät ilmajoooga-asanat ovat sinulle tuttuja.

Loppuharjoitusta kohden rauhoitumme palauttavien ja kehoa avaavien yin-asanoiden pariin, joissa hyödynnämme silkkiä. Lopulta siirrymme silkin sisään, päättäen tunnin ihanan pitkään loppurentoutukseen liinan syleilyssä. Tämän parituntisen jälkeen mielesi on päättäväisempi ja keskittyneempi ja akut ladattu.

Huomioithan, että ilmajooga ei sovi raskaana oleville.

♥ Workshopin lentoemona toimii Riina Tervaoja.

♥ Hinta 35/30 euroa (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)