fbpx

Yoga workout – Hehkuvaa sisäistä ja ulkoista kauneutta

Tiistaisin 11.-25.2. klo 18:20 – 20:20

Tunne olosi hehkuvan kauniiksi sisäisesti ja ulkoisesti!

Tällä kolmen kerran YOGA WORKOUT -kurssilla kehitämme voimaa, notkeutta ja itsevarmuutta. Teemme harjoituksia, jotka kiinteyttävät lihaksia, polttavat tehokkaasti rasvaa ja lisäävät kehomme liikkuvuutta. Verenkiertomme vilkastuu, mikä saa kasvomme hehkumaan ja olomme tuntumaan raikkaalta ja hyvältä!

Kurssi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:
1. KIINTEÄT JALAT & PYÖREÄ PYLLY
2. VAHVA KESKIVARTALO & YLVÄS RYHTI
3. KAUNIIT KÄSIVARRET & TIMMI YLÄVARTALO

Jokaisessa kokonaisuudessa on kolme osiota:
a) voimistava, verenkiertoa vilkastuttava ja rasvaa polttava harjoitus
b) notkeutta lisäävä venyttelyosuus
c) ohjattu loppurentoutus ja meditaatio.

Kurssilta saat viikoittaisen aikataulun ja ohjeet harjoitusten tekoon. Teemme harjoituksia myös kotona tapaamiskertojen välissä parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Kurssilta saat vinkkejä, joilla saat näkyvät tulokset jo alle kuukaudessa. Huomaat hehkuvasi niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Kurssi sopii kaikille. Saat ohjaajalta runsaasti vaihtoehtoja tehdäksesi harjoitukset itsellesi sopivalla tavalla. Ennen kaikkea tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia – harjoituksia ei tehdä hampaat irvessä vaan rennolla ja hyväksyvällä asenteella! Jos jokin askarruttaa mieltäsi, voit olla yhteydessä kurssin ohjaajaan Essiin: essinjooga@gmail.com.

Kurssi on kolmen kerran kokonaisuus tiistaisin 11.-25.2. klo 18:20-20:20. Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle kerralle!

Hinta 95/80€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)