fbpx

Syvenny meditaatioon -kurssi

Torstaisin 13.2.-5.3. klo 17:50 – 19:00

Syvenny meditaatioon -kurssi on suunnattu jatkokurssina Meditaatio tutuksi -kurssin käyneille tai muuten meditaatiota jo harjoittaville. Kurssilla siis oletetaan, että osallistujat tietävät perusteet meditaatiosta.

Jatkokurssilla teemme lisää mielentyyneys (samatha) ja etenkin oivallus (vipassana) meditaatiota. Lisäksi tutustutaan teorian ja harjoitteiden avulla dynaamiseen meditaatioon sekä non-meditaatioon.

Kurssilla saat tietoa meditaation teoriasta ja filosofiasta sekä tietoa siitä, mitä tieteellinen aivotutkimus on löytänyt meditaation harjoittajia tutkiessaan. Saat halutessasi myös apua niihin asioihin, jotka aiheuttavat sinulle hankaluuksia ja vaikeuksia harjoittamisessa; esimerkkeinä säännöllisen harjoitusrytmin aikaansaaminen tai harjoituksen junnaaminen paikallaan ilman etenemisen tunnetta.

Ohjaajana toimii Ville Räisänen
”Aloitin meditaation opiskelun ja säännöllisen harjoittamisen yli 15 vuotta sitten. Olen opiskellut sekä buddhalaisia (zen, vajrayana) että joogisia (kundaliini, kriya) mielen ja tietoisuuden harjoittamisen perinteitä.”

Kurssi on neljän kerran kokonaisuus torstaisin 13.2.-5.3. klo 17:50-19. Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille!

Hinta: 50/45€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)