fbpx

Läsnäoloa itselle – 2h syvärentoutusvenyttely

Torstaina 19.12. klo 16:30 – 18:30

”Pysähdy. Hengitä. Ole läsnä hetkessä ja kehossasi. Venytä lempeästi.”

Tule hiljentymään arjen keskellä ja olemaan lempeästi läsnä itsellesi. Vuoden pimein aika on upeaa aikaa kääntyä sisäänpäin kehotietoisuuden äärelle – kuuntelemaan, mitä minulle tässä hetkessä kuuluu.

Tässä erityispitkässä syvärentoutusvenyttelytyöpajassa tehdään hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Syvä hengitys, rentoutuneisuus ja läsnäoleminen ovat olennaisesti mukana venytyksissä – unohtamatta myötätuntoa itseä kohtaan. Kahden tunnin aikana käymme rauhallisesti läpi koko kehon.

Työpaja alkaa rentoutumisen ääreen pysähtymisellä ja rauhoittavilla hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen jatkamme kehon lempeään availuun. Päätämme tämän kaksituntisen ohjattuun loppurentoutukseen. Ohjaaja tukee harjoitustasi hieromalla ja painelemalla selän, harteiden ja ohimoiden alueet, tietysti osallistujan suostumuksella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet ♥

Saavuthan paikalle viimeistään 10 min ennen tunnin alkua.

Ohjaajana Siiri Salminen
Hinta 30/25 euroa tai 2,5 leimaa kymppikortista (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset & äitiyslomalaiset)