fbpx

Vapaa arki – Pururelax workshop (Minna Karppinen)

Sunnuntaina 19.1. klo 12:00 – 14:30

Tammikuussa taas saa purukalusto vetreyttä! Ilmoittautuminen työpajaan avataan pian!

—-

Narskutteletko, onko sinulla yökiskot? Onko sinulla niska/hartiaseudun ongelmia tai jumeja selässä? Käsien puutumista tai kiputiloja?

Hyvin usein kuorimitumme eri tilanteissa ja nämä jännitykset jäävät keho. Jännitystilat, stressi, liika istuminen, huonot työasennot, kova treeni, vatsan ongelmat, pinnallinen hengitys tai muut terveydelliset haasteet tulevat näkyviksi erilaisina kipuina ja haasteina hankaloittaen kehon luonnollista liikettä.

Ihminen on kokonaisuus ja siksi Pururelax koostuu hidastempoisista, tarkasti suoritetuista liikkeistää, hengityksen syventämisestä, tukilihasten aktivoinnista ja rentoutuksesta, jolloin tulemme huomioiduksi kokonaisvaltaisesti ja kehotietoisuustemme paranee.

– Hidastempoiset, tehokkaat liikkeet auttavat kehoa avautumaan, parantaen nesteiden virtausta ja toksiinien poistumista.
– Syvähengitys rauhoittaa hermostoa, keskittää mieltä ja auttaa rintakehäämme toimimaan luonnollisesti.
– Tukilihasten aktivointi tuo ryhtiä kehoon, vähentää niska/hartiaseudun kuormittumista ja rentouttaa hermostoa.
– Rentoutusharjoitus poistaa stressiä ja jännityksiä.

Pururelax tarjoaa kokonaisvaltaisen avun arkeen, haasteiden selättämiseen ja vapauden ylläpitämiseen.

Työpajan hinta 35 / 30 eur (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja vanhempainrahalla olevat)

Työpajan vetäjä ja Pururelax-menetelmän kehittäjä Minna Karppinen on kärsinyt itse aiemmin asentohuimauksesta, jatkuvista niska/hartiaseudun ongelmista ja päänsäryistä jännittämisen, hampaiden yhteenpuremisen/narskuttelun ja kehon oman tuen puuttumisen vuoksi. Hän on löytänyt avun näihin kyseisistä harjoituksista.

Ilmoittaudu