fbpx

FLOW INTO the EARTH – Live Mantra Yoga (Kajos & Paula Band)

Lauantaina 25.1. klo 18:00 – 20:00

Tammikuussa flown, yinin ja mantrojen kudelmaista spesiaaliohjelmaa Lentävässä Matossa!

Nappaa paikkasi verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/workshopit/ – vaikkapa pukinkonttiin! ♥

*****

FLOW INTO THE EARTH – LIVE MANTRA YOGA

Sukella virtaavan ja intuitiivisen flowjoogan, rauhoittavan ja palauttavan yinjoogan sekä livemusiikin, äänimaailmojen ja mantrojen maailmaan Live Voice & Cello Duo Kajoksen sekä joogaopettaja Paula Bandin ohjauksella. Suosittelemme jonkinlaista aikaisempaa kokemusta asanaharjoituksesta/joogasta. Avoin taso.

♥ ♥ ♥  PROMOVIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=9NbVS6D_2gY

KAJOS
Kajoksen soitto luo ympärilleen dynaamisen tilan, jossa musiikki sekä mantrat tukevat joogasarjoja puhaltamalla niihin tulta, tuomalla niihin juurruttavaa voimaa sekä rauhoittamalla osallistujan sydämensä äärelle. Musiikissa on vahvasti läsnä elämän peruselementit maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri. Kajos käyttää soittiminaan ihmisääntä, selloa, armenialaista duduk-puupuhallinta, rumpua ja vesi-koshia. Äänimaisemia luodaan myös loopstationin avulla. Muinaiset kaiut, etninen musiikki sekä klassisen musiikin vaikutteet sulautuvat musiikissa omaksi ambienssikseen. Valittujen mantrojen teemoina ovat mm. sisäinen rauha, ykseys, peloista vapautuminen, parannus sekä omaan voimaan laskeutuminen.
www.facebook.com/kajosband

PAULA BAND
on intohimoinen ja utelias joogan oppilas sekä opettaja, joka aloitti joogan yli 10 vuotta sitten joogafilosofiaan syventyen. Rakkaus asanaan syttyi vuonna 2011 Thaimaassa, kun Paula näki paikallisen 77-vuotiaan joogaopettajan seisomassa päällään auton katolla. Joogan opettamisen Paula aloitti vuonna 2013 Etelä-Afrikassa, ja siirtyi tälle polulle täysiaikaisesti vuonna 2016. Paula ohjaa vinyasa flow, yin, hathaa ja sivanandajoogaa monipuolisesti ympäri pääkaupunkiseutua, tällä hetkellä mm. Roots Helsingissä, Yogaroom Lumossa, Sagayogassa sekä UniSportilla. Joogaharjoituksen tarkastelu ennakkoluulottomasti eri näkökulmista ja koulukunnista käsin inspiroi Paulaa. Paula ohjaa lempeästi haastaen, mutta intuitioon pohjautuen muuntaen harjoitusta yksi hengitys kerrallaan sen hetkistä kehon- ja mielentilaa palvelevaksi. Hän rakastaa mantroja ja äänimaisemia, dynamiikan vaihtelua, mustaa huumoria ja yllätyksiä.
www.paulaband.com

VIDEONÄYTTEET:

Anna voimaa, Kajoksen oma mantra juurruttamiseen:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2045367712436493&id=2037184919921439

Sat narayan wahe guru, sisäisen rauhan mantra:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2052696355036962&id=2037184919921439

KUUNTELE:

Prana apana sushumna hari, puhdistava ja negatiivisuutta huuhteleva mantra:
https://m.youtube.com/watch?v=2KVZKRIhVLA

Neptunus:
https://www.instagram.com/p/BxFpoOhl5g2/

TUNNISTA SAATUA PALAUTETTA:

-”Oli kuin olisin tullut kotiin.”
-”Miten voimme nyt joogata ilman Kajosta jatkossa”
-”Koin voimakasta värähtelyä kehossa.

LISÄTIETOJA KAJOKSEN JÄSENISTÄ:

SINI KOSKELAINEN on mm. Emma-palkitusta vocal folk hop Tuuletar–yhtyeestä tuttu, Helsingissä asuva laulaja, säveltäjä sekä laulukouluttaja, joka on työskennellyt niin Tasavallan Presidentin kanslian, Cirko-nykysirkuksen, Lauri Tähkän kuin Vantaan Viihdeorkesterinkin kanssa. Koskelaisen yhtyeelleen tekemä ”Alku” –sävellys on soinut maailmanlaajuista suosiota saaneessa tv-sarjassa Game of Thrones. Koskelaista kiehtoo monikulttuurinen, kehollinen sekä psykologinen lähestymistapa esiintymistä, laulamista ja ilmaisua kohtaan. Ritualistinen esitystaide on myös lähellä hänen sydäntään..
www.sinikoskelainen.com

SUSANNA SYRJÄLÄINEN on lappeenrantalais-helsinkiläinen sellisti, joka on toiminut aktiivisesti erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä, orkesterimuusikkona (mm. Joensuun ja Lappeenrannan kaupunginorkestereissa sekä Riku Niemi Orchestrassa), sellonsoitonopettajana, teatterimuusikkona (mm. Lappeenrannan kaupunginteatterin musiikkinäytelmä Kekkosessa, Myrskyluodon Maija -musikaalissa ja Ruunar & Kyllikki -näytelmässä) sekä kevyen musiikin yhtyeissä soittaen ja laulaen. Susanna julkaisee oman sooloprojektinsa SUSANNA esikoisalbumin keväällä 2020.
www.susannasyrjalainen.com