fbpx

Kiinalainen lääketiede tutuksi -luento 

Sunnuntaina 20.10. klo 14 – 16

Kiinalaisen lääketieteen vahvuus on tapahtumien lainalaisuuksien selittäminen; mitä ihmisessä tapahtuu, miksi ja miten tapahtuma vaikuttaa koko elimistöön.

Luennon aikana pyrin selostamaan mahdollisimman käytännönläheisesti näitä lainalaisuuksia, jotta kukin pystyy ymmärtämään oman kehon viestejä, ja sitä kautta hoitamaan itseään parhaalla mahdollisella tavalla, sillä itsehoito on paras hoitomuoto. Avaan mm. mitä yinin ja yangin tasapaino tarkoittaa elämän eri osa-alueilla, puhun suoliston hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä tunteiden merkityksestä terveyden kannalta. Tervetuloa kuuntelemaan tuhansia vuosia vanhaa viisautta!

Hinta 20 euroa (tai 10-kortilla 1,5 leimaa)

Luennoitsijana Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen ammattilainen Leena Saha.
http://yogart.fi/

Talo tarjoaa teetä, lämpimästi tervetuloa!