fbpx

Yin + Äänimaljat – Kehon keskusta

Sunnuntaina 20.10. klo 18:00 – 20:00

Tässä kahden tunnin Yin + Äänimaljat – workshopissa keskitymme lantioon ja keskivartaloon. Keskivartalo, kehon keskusta ja lantio ovat kaiken perusta. Lantion ja keskustan kautta kulkevat kaikki kanavat jaloista ylävartaloon, jopa päähän asti ulottuvat Yin-meridiaanit ja yläkehosta varpaisiin kulkevat Yang-meridiaanit.

Virtsarakko-, munuais-, maksa- ja sappirakko meridiaanit sekä tärkeä, vuodenaikojen vaihteissa aktiivinen mahalaukkumeridiaani, saavat stimulaatiota tässä harjoituksessa. Näiden meridiaanien vahvistaminen tukee kehosi ja mielesi suhdetta ympäristöön syksyn ja talven taitekohdassa. Parannat puolustuskykyäsi ja valmistaudut vahvempana tulevaan kylmempään kauteen.

Harjoituksen aikana tiibetiläiset äänimaljat johdattavat kauniiseen äänimaailmaan. Maljojen äänivärähtely vaikuttaa kehon jokaisen solun värähtelyyn, hermostoon, nesteisiin ja mm. aivoihin siten, että ne virittäytyvät samaan tilaan kuin nukahtaessa. Harjoituksen päättää lyhyt äänimaljarentoutus.

Huomioithan, että äänimaljarentoutus ei sovi psykoosiherkille henkilöille. Suosittelen harkintaa myös osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Voit kysyä rentoutuksen sopivuutta viestillä: marinisonen.wellness@gmail.com
Joogan ohjaa Mia Moilanen ja äänimaljoja soittaa Mari Nisonen.

Hinta 36/30€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)
Tai 3 leimaa 10-kortista