fbpx

Jooga + Meditaatio -workshop

Sunnuntaina 27.10. klo 11:00 – 13:30

Tervetuloa päättämään viikkosi hiljentyen ja rentoutuen. Tässä 2,5-tuntisessa työpajassa keho ja mieli – jooga ja meditaatio sulautuvat yhteen. Työpajassa pääset kokemaan, kuinka jooga ja meditaatio tukevat ja auttavat toisiaan.

Stressistä irti päästäminen voi olla hankalaa, mikäli keho tuntuu jäykältä ja väsyneeltä. Siksi työpajassa tehdäänkin ensin lempeä jooga-asanaharjoitus, joka herättää, avaa ja rentouttaa kehon sekä rauhoittaa hengityksen. Joogan jälkeen mielen pahin hälinä on rauhoittunut ja on helppo rakentaa hyvä ja rento istuma-asento meditaatiota varten. Meditaatiossa tutustumme mielen avaraan ja luonnolliseen tilaan, joka on vapaa stressistä ja jatkuvasta ponnistelusta.

Jooga ja meditaatio -työpaja sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin jo pidempään joogaa tai meditaatiota harrastaneille.

Joogaa ohjaa Mia Moilanen ja meditaatioon opastaa Ville Räisänen.

Hinta 36/30€ tai 3 leimaa 10-kortista (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)