fbpx

Qi Balance – Meridiaanirentoutus

Lauantaina 16.11. klo 14:00 – 16:00

Kiinalaisen lääketieteen mukaan ihminen rakentuu energiasta, Qi:stä. Kun Qi virtaa meissä tasaisesti olemme terveitä ja tasapainossa ympäristömme ja itsemme kanssa. Jos Qi:n energiassa on tukkeumia tai esteitä saamme mm. erilaisia niska- ja selkävaivoja, päänsärkyjä, vatsavaivoja sekä uuvumme stressin alle. Qi-energia virtaa kaikkialla kehossamme energiakanavilla, meridiaaneilla, joilla jokaisella on oma tehtävänsä ja niiden energioissa on omat erityisyytensä.

Työpaja yhdistelee eri itämaisten filosofioiden itsehoitomenetelmiä (Qigong, jooga, Taiji, hengitystekniikat) yhdeksi kokonaisuudeksi. Työpajassa keskitytään omaan itseen, oman kehon kuunteluun ja kehon energioiden avaamiseen ja tasapainottamiseen. Liikesarjat ovat helppoja ja sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Ne elvyttävät meidän Qi:tä ja tasapainottavat meridiaanikanavien energiaa.

Ohjaajana toimii Anne Lehtonen. Anne on koulutukseltaan mm. sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti. Hän on suorittanut mm. diplomi-shiatsuterapeutin opinnot Frantsilassa ja opiskelee akupunktiota sekä Qigong-ohjaajan tutkintoa. Anne on ohjannut rentoutus-, Qigong- ja uniryhmiä Tampereella jo 3 vuoden ajan.

www.avenahyvinvointipalvelut.com

Hinta 35 / 30 eur (alennettu hnta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & äitiyslomalaiset)