fbpx

Kemikaaliton joulu – Eteeristen öljyjen joululahjatyöpaja

La 16.11. klo 16:15 – 18:15

Luo itsellesi myrkytön joulu Young Living -eteerisillä öljyillä!

Tässä workshopissa opit tekemään yksinkertaisia ja ihania synteettisistä kemikaaleista vapaita joululahjoja itselle kotiin ja ystäville lahjaksi! Käytämme joululahjoihin Young Livingin korkealaatuisia eteerisiä öljyjä.

Workshop sisältää nopeatahtisen luennon eteeristen öljyjen perusteista. Käymme läpi 12 yleistä eteeristä öljyä ja niiden käyttötavat. Sinulla on halutessasi mahdollisuus tilata itsellesi omat eteeriset öljyt kotiin!

Teemme:
<3 Mehiläisvaha tuoksukynttilän
<3 Joulun tuoksuisen huonesprayn
<3 Luonnollisia hajuvesiä 2kpl/henkilö (itselle tai lahjaksi!)
<3 Jouluisen jalkakylpysuolan

Ota mukaan oma tuikku kynttilälle sekä yksi lasipurkki jalkakylpysuolalle! Tarjolla on joulunmakuista teetä sekä pieniä eteerisillä öljyllä maustettuja luomumakeisia.

Tervetuloa!

Workshopin vetäjänä EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan sekä luomaan kemikaalivapaamman elämän.

Hinta 20€