fbpx

Yin + Äänimaljat – Selkä & Vesielementti

Perjantaina 22.11. klo 18:00 – 20:00

Marraskuussa elementti vaihtuu vedeksi, joka on talvikuukausien pääelementti. Olemme matkalla kohti kylmää ja pimeyttä, jolloin kehomme ja mielemme alkaa yleensä luontaisesti hakemaan hiljaisuutta ja kääntymään sisäänpäin. Voimme ajatella, että talvi opettaa meille, että ainoa tapa nauttia kauden voimista on antautua sille ja oppia siitä, mitä sillä on tarjottavanaan meille.

Vesielementin meridiaanit ovat munuais- ja virtsarakkomeridiaanit. Tähän pariin liitetään ihmisen yleinen elinvoima ja kehon kaikkien nesteiden virtaus verenkierrosta aina luuydinnesteisiin asti. Yin jooga -harjoituksessa tulemme avaamaan etenkin selän aluetta, jonka kautta myös tämä meridiaanipari kulkee. Terve selkä on kehomme tukipilari, joten annamme sen olla tämän kertaisen harjoituksen pääosassa.

Harjoituksen aikana tiibetiläiset äänimaljat ja gongi johdattavat kauniiseen äänimaailmaan. Äänimaljojen äänivärähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja hermoston aktivoitumaan. Äänet ulottuvat syvälle jokaiseen soluun rentouttaen ja puhdistaen. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus.

Huomioithan, ettei äänimaljarentoutus sovi psykoosiherkille henkilöille ja suosittelen harkintaa osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Voit kysyä rentoutuksen sopivuutta viestillä: marinisonen.wellness@gmail.com.

Joogaa ohjaa Mia Moilanen ja äänimaljoja soittaa Mari Nisonen.

Hinta 36/30€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & äitiyslomalaiset)
Tai 3 käyntiä 10-kortista