fbpx

Parempi uni -kurssi

La 30.11. klo 14:00 – 18:00

Su 1.12. klo 14:00 – 18:00

 

Uni on hyvinvointimme perusedellytys. Silti nipistämme siitä päiväämme lisä minuutteja ja tunteja emmekä pysty rentoutumaan vuoteeseen mentyämme. Keho ja erityisesti mieli käyvät ylikierroksilla ja nukahtaminen muuttuu mahdottomaksi. Aamuyöstä alamme heräilemään, koska mieleen tupsahtaa tekemättömiä keskeneräisiä asioita ja huoli siitä, miten jaksamme seuraavana päivänä olla tehokas itsemme.

Parempi uni -kurssi yhdistää länsimaisen lääketieteen Käypä hoito -suositusten mukaisen lääkkeettömän unettomuuden hoidon Kiinalaisen lääketieteen tuhatvuotiseen tietotaitoon. Lähestymme unta kognitiivis-behavioristisesta näkökulmasta, oman oppimisen ja kokemusten kautta, tunnistamalla omat voimavaramme ja mahdollistamalla päivittäiset hyvät käytännöt, jotka johtavat myös rauhalliseen uneen ja levolliseen palautumiseen. Kiinalainen lääketiede tarjoaa myös täydentävän meditatiivisen ihmiskäsityksen ja katsantokannan omiin tunteisiin ja stressin säätelyyn sekä nipun erilaisia kehoa rentouttavia harjoituksia.

Työpajasta saat mukaasi eväitä:
♥ Päivärytmin rakententamiseen ja unettoman yön kohtaamiseen
♥ Unen huoltoon, uniergonomiaan
♥ Ylivireystilan tunnistamiseen, kehon tasapainottamiseen ja palautumiseen
♥ Tunteiden, mielen ja stressin käsittelyyn

Ohjaajana toimii Anne Lehtonen
https://avenahyvinvointipalvelut.com/

Anne on koulutukseltaan mm. sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti sekä Uniliiton kouluttama Uniryhmien ohjaaja. Hän on suorittanut mm. diplomi-shiatsuterapeutin opinnot Frantsilassa sekä opiskelee akupunktiota ja Qigong-ohjaajan tutkintoa. Anne on ohjannut rentoutus-, Qigong- ja uniryhmiä Tampereella jo 3 vuoden ajan. Lisätietoja työpajan sisällöstä saat suoraan Annelta: avenacare@hotmail.com.

Kurssi järjestetään La & Su 30.11.-1.12. klo 14-18

Early bird -hinta: 149€ (voimassa 17.11. saakka)
Hinta 18.11. alkaen: 169€

Ilmoittautumiset verkkokauppamme Holvin kautta: https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/kurssit/

Kurssin voit maksaa myös Smartum, ePassi ym. liikunta- ja kulttuurieduilla. Lähetäthän tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi niin varaamme sinulle paikan. Tällöin sinun ei tarvitse asioida Holvissa lainkaan. Huomioithan, että ilmoittautuminen on kuitenkin yhtä lailla sitova!