fbpx

Äiti / isä + vauva -jooga

Maanantaisin 16.9.-14.10. klo 10:30 – 11:30

Tervetuloa äideille/iseille ja vauvoille suunnattuun lempeään joogaan!

Kovasti kaivattu vauva-jooga tekee paluun Lentävään Mattoon. Tässä on tarjolla mitä parhain viikonaloitus vanhemmalle ja pienokaisille; yhteisen ihanan joogahetken lisäksi pääset tutustumaan muihin vanhempiin ja vauvoihin ♥

Kyseessä on 5 kerran kokonaisuus maanantaisin 16.9.-14.10. klo 10.30-11.30.

Tunti pitää sisällään rauhallisia asentosarjoja ja harjoituksia jotka tukevat kehon palautumista synnytyksen jälkeen ja auttavat äitiä jaksamaan uuden ihanan elämänvaiheen keskellä. Harjoitus on suunniteltu niin, että se sopii loistavasti myös niille jotka eivät ole jooganneet koskaan aiemmin. Etenemme aina omaa kehoa ja jaksamista kuunnellen.

Tunnin aikana vauvat voivat osallistua liikkeisiin tai/ja pötkötellä viltillä äidin/isän vieressä. Vanhemmalla on täysi vapaus toteuttaa harjoitus juuri oman vauvansa tarpeet ja tunteet huomioiden. Kuten hyvin tiedämme, vauva on pomo 🙂 Nukkuvan pienokaisen voi myös hyvin jättää vaunuihin joogasalin käytävälle jolloin itkuhälytin on hyvä ottaa matkaan mukaan.

Muistathan mainita ohjaajalle tunnin alussa jos äidin/isän tai vauvan terveydentilassa on jotain joka olisi hyvä huomioida harjoitusta ajatellen.

Tunnit ohjaa Anna Koskinen.

”Oma joogatarinani alkoi vuonna 2002 Barcelonassa kun sattuman kautta päädyin paikalliselle astangajoogatunnille. Jooga on vuosien varrella vaihtunut lempeään hathajoogaan ja rakkaus lajiin ainoastaan syventynyt. Itselleni jooga on täydellistä antautumista hetkeen ja oman sisäisen ääneni hienovaraista kuuntelemista. Ohjaajaksi valmistuin Helsingissä kahden vuoden RYT 500 ohjaajakoulutuksesta vuonna 2014.”
-Anna-

Ps. Jos et itse ole kohderyhmää, ethän kuitenkaan unohda vinkata tästä huippukurssista vauvallisille ystävillesi. Kiitos ♥

Hinta: 49 euroa.
Voit maksaa tunnin myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sitovat ilmoittautumiset varausjärjestelmämme kautta.

Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille!