fbpx

Happy Hips – Lantio liikkuvammaksi (Tiina Ahokas)

Lauantaina 20.9. klo 18.00-20.00

Toiveuusintana Tiina Ahokkaan supersuosittu lantion seutuun painottuva Happy Hips -työpaja!

Jäykät lonkat? Kireät takareidet? Piriformis-syndrooma? Turvonneet kintut? Etureidet tukossa?

Tämän workshopin jälkeen lonkat salettiin liikkuvat notkeammin! Lähestytään lantion alueen liikkuvuutta monenlaisin joogaharjoittein. Aktivoidaan, vahvistetaan ja venytetään lantion alueen lihastoimintaketjuja ja faskioita. Luvassa voitelevaa liikettä, nautinnollisia venytyksiä ja makeankipeitä tuntemuksia. Samalla stressikin lievittyy.

Isot reisivaltimot ja -laskimot sekä imusolmukekeskukset sijaitsevat nivusissa, joten paljon istuvalla ja ”kankealonkkaisella” jalkojen verenkierto ja imunestekierto heikkenevät. Se johtaa koko kehon jäykistymiseen, jalkojen turpoamiseen ja iskiasvaivoihin. Lisäksi jalkojen ja lonkkien liikkumattomuus aiheuttaa alaselkäkipuja ja niska-hartiajumeja.

Lantion alue on myös ihmisen tunnekeskus, johon stressi, kiukku ynnä muu helposti jämähtää. Lantionsulatuspaja tuulettaa myös korvien väliä tehokkaasti. Monet ajattelevat virheellisesti, että ryhtiä parannetaan heikkoja lihaksia vahvistamalla ja kireitä lihaksia venyttämällä. Kyse on kuitenkin syvemmästä ilmiöstä – hermostosta. Lihaskireys on korvien välissä: kun joogan hyväksyvän läsnäolon ja hengityksen avulla pysähdyt ”kireyksiesi” äärelle, tulet huomaamaan, miten kehoosi aukeaa uutta tilaa ja nivelten liikeradat paranevat. Stressitön keho on joustava ja kivuton.

Työpajan jälkeen selkääsi tuntuu kasvaneen uutta tilaa, aineenvaihdunta pelaa jaloissa ja koko kehossa! Olo on virkeä, rento ja joustava.

Ohjaajana Tiina Ahokas, FM, kalevalainen jäsenkorjaaja, RYT200-joogaopettaja
https://tiinaahokas.fi/

Jos epäilet, sopiiko workshop sinulle, kysy asiasta viestitse Tiinalta: tiina.m.ahokas@gmail.com

Hinta 35,00€
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET!
Paikkasi voit lunastaa verkkokauppamme kautta: holvi.com/shop/lentavamatto/section/workshopit/

Sähköpostitse voit ilmoittautua ainoastaan, jos maksat työpajan Smartum, ePassi, Tyky ym. -liikunta- ja kulttuurieduilla! Ilmoittautumisena riittää tällöin pelkkä sähköpostin lähettäminen osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä (Huom! Tämä ei vaadi holvissa asiointia lainkaan).