fbpx

Voimauttavaa tanssiterapiaa naisille

Maanantaisin 18.11-16.12. klo 18:30 – 20:00

Tämä kurssi on sinulle, jos haluat kuoria kerroksia itsestäsi löytääksesi syvimmän autenttisen olemuksesi juurille ja vapautua ilmaisemaan itseäsi tuosta paikasta käsin tilanteessa kuin tilanteessa.

Kutsumme rauhaa pysähtymällä ja oivaltamalla luonnollisen hengityksemme. Tunnistamme oman voimamme löytämällä keskustamme ja rajamme. Rakastumme itseemme tanssin ja liikkeen kautta. Muistamme piilotettuja puolia itsestämme. Tunnemme yhteyden kaikkeuteen löytämällä yhteyden itseemme.

Teemme lempeitä kehotietoisuus-, maadoitus-, hengitys- ja liikeimprovisaatioharjoituksia turvallisen rakenteen sisällä. Tuot kuhunkin hetkeen juuri sen, mitä siinä hetkessä koet ja olet valmis kohtaamaan. Mitään ei tarvitse ennakoon osata eikä mihinkään tarvitse itseään puskea, liikkeesi ja kokemuksesi voi olla mitä vaan! Luomme yhdessä sallivan ja tukevan tilan ilmaista kukin sisintämme.

Kuljemme tämän matkan pienenä tiiviinä ryhmänä. Mukaan mahtuu vain 6 naista. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti naisille, jotka kokevat elämäänsä rajoittavaa epävarmuutta eivätkä ole välttämättä työskennelleet vielä juurikaan liiketerapeuttisten menetelmien parissa. Kokoonnumme 5 kertaa maanantaisin 18.11.-16.12. klo 18:30-20.

Oppaanasi toimiva Katariina on kulkenut itse pitkän vapautumisen ja voimaantumisen tien vapaan ja luovan liikkeen parissa ponnistaen epävarmuudesta ja syvästä häpeästä kaikkine aisteineen elämästä nauttivaksi naiseksi ♥

Sydämellisesti tervetuloa!

Hinta: 60/50€ (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät & äitiyslomalaiset)

Ilmoittautumiset viimeistään lauantaihin 16.11. mennessä:
https://www.mydigitalbooker.com/lentavamatto/fi/class/12723
(Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille!)

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi , vastaan mielelläni.

Varusteiksi riittää mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua ja ottaa lattiakontaktia. Varaa mukaasi myös lämpimämpi pusero ja villasukat, osa harjoituksista on hyvin rauhallisia.

Kuva: Isa Kív