fbpx

Astangan ohjatut jatkotason tunnit

Sunnuntaisin 1.9.-22.12. klo 16.30-18 (paitsi aloituskerta su 1.9. klo 16-18)

Hoi astangi, alkaako perustunneilla tehty harjoitus olla jo tuttu?

Tule sunnuntai-iltapäivän jatkotason tunneille (90 minuuttia, klo 16:30-18), joilla tehdään ohjatusti pienryhmässä inasen pidempi harjoitus. Tunnit sopivat astangajoogan perusteet jo tunteville.

Kaksituntisella aloituskerralla sunnuntaina 1.9. (HUOM! klo 16-18) tutustutaan Annan johdattamana mm. istumasarjan uusiin asanoihin ja liikkumiseen asanoiden välillä.

Astangajooga on syvä ja fyysinen harjoitus, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla hengityksen ja liikkeen toisiinsa. Meditatiivisen liikeharjoituksen aikaansaama kehon- ja aistien hallinta parantaa keskittymiskykyä, puhdistaa fyysistä kehoa ja kirkastaa mieltä. Harjoitus kehittää liikkuvuutta, lihaskuntoa ja hengityksen hallintaa, joten se auttaa kehittymistä myös muissa lajeissa. Astangajoogaharjoitus sopii hyvin myös toisen lajin tueksi.

Ohjaajana Anna Lammivaara

HINTA
* Johdanto Astangan jatkotason tunneille SU 1.9. 20/18€ tai 1,5 leimaa 10-kortista (alehinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)
* Muille 1,5-tuntisille jatkotason tunneille 8.9. alkaen pääset normaali lattiatunnin kertamaksulla tai yhdellä leimalla 10-kortista

ILMOITTAUTUMISET: varaaheti.fi/lentavamatto

Tule mukaan! JUURI NYT on oikea aika syventää harjoitustasi!