fbpx

Odottavien äitien Pilateskurssi

Perjantaisin 23.8.-13.9. klo 17 – 18

Tällä raskausajan lempeällä pilateskurssilla odottavat äidit pääsevät paneutumaan pilateksen harjoitteluun turvallisesti ja miellyttävästi. Kurssilla on huomioitu raskauden tuomat muutokset kehossa raskauden eri vaiheissa sekä harjoitusohjelma on räätälöity juuri raskaana oleville sopivaksi.

Kurssiin sisältyy:
* Lantionpohjan työstämistä aktivoimalla ja rentouttamalla
* Syvien vatsalihasten sekä muiden lihasryhmien työstämistä kehon ehdoilla
* Lihasjäykkyyttä avaavia harjoituksia

Kurssi on neljän kerran kokonaisuus, mukaan mahtuu vain 8 henkilöä.
Kurssille voi osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ohjaajana Amanda Putkonen
Hinta 60/50€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille!

Pilatesharjoituksia (etenkin säännöllisesti) tehdessä kehittyy oma kehontuntemus, löytyy oikeiden lihasten aktivointi ja tarpeettomat jännitystilat vapautuvat kehosta. Kehosta tulee dynaaminen ja taloudellisesti toimiva. Monet ovat saaneet siitä apua mm. kroonistuneisiin kiputiloihin. Hengitysharjoitukset ja hengityksen osallistuminen harjoitteluun rentouttavat kehoa ja mieltä.