fbpx

Auki & Onnellinen – 2h ilmajooga Yin -workshop

Torstaina 22.8. klo 18:15 – 20:15

 

Kehosi on täydellinen ja ihmeellinen – on myös hyvä pitää siitä huolta. Yin jooga on pehmeä, läsnäoleva ja syvä tapa avata kehoa. Venytykset kohdistuvat sidekalvotasoille, jotka usein jäävät vähemmälle huomiolle perus elämässä ja liikunnassa.

Auki ja onnellinen -workshopissa keskitymme erityisesti rintakehää ja selkää pehmeästi avaaviin liikkeisiin, painotus on sydän- ja ohutsuolimeridiaaneissa. Liikkeiden avulla tuemme kehoa ja mieltä kohtaamaan tunne-elämän haasteet ja ilot tyynesti ja rauhallisesti. Läsnäolosta, tyyneydestä ja rauhasta kumpuaa myös syvempi onni ja rauha.

Harjoitus tehdään sekä silkissä että matolla. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, myös aloittelijat ovat tervetulleita työpajaan.

Ohjaaja Nina Pauhu
Hinta 34/30 euroa (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja joogakortin haltijat)
tai 2 käyntiä Lentopassista