fbpx

Kehonhuollon välinekoulutus – Samuli Perälä

La 24.8. klo 11:00 – 13:30

Ota hyöty irti kehonhuollosta!
Loistavaa palautetta saanut Kehonhuollon välinekoulutus toiveuusintana. Välineitä nyt myös saatavilla Lentävästä Matosta heti työpajan jälkeen!

Tässä kehonhuollon välinekoulutuksessa teemme monipuolisen, kehoa avaavan ja huoltavan harjoituksen. Harjoituksen aikana opit käyttämään putkirullaa ja triggerpalloa sekä tekemään tehokkaat fascia-venytykset, jotka tukevat ja tehostavat rullan ja pallon positiivisia vaikutuksia.

Harjoituksessa pääset kokemaan miltä tuntuu, kun fascia- eli lihaskalvoa käsitellään oikein, aktivoidaan triggerpisteitä, möyhitään lihaksistoa oikeilla tekniikoilla, venytetään sopivasti ja saadaan kudokset pehmenemään. Lihaksiston ja fascian jumitiloista johtuvat hermoston kireydet ja paikalliset ”hermopinteet” voidaan saada myös vapautumaan.

Tuloksena on rento, auki oleva keho. Keho tuntuu käsittelyn jälkeen vapautuneelta ja hymyä voi olla vaikea pidätellä 😉 Työpajan jälkeen osaat huoltaa kehoasi myös kotona käyttäen välineitä apunasi.

Putkirulla on valtavan hieno ja tehokas työväline kunhan sitä käyttää oikein. Samoin triggerpallolla voit saada ihmeitä aikaan. Kuitenkin väärin käytettynä etenkin putkirulla voi aiheuttaa vahinkoa lihaskalvoille ja sitä kautta hermostolle ja siksi on tärkeää oppia käyttämään niitä oikein. Samoin venyttelyjä on tärkeä oppia tekemään oikein. Tässä työpajassa käytetään fascia-venytyksiä, joka on yksi kaikkein tehokkain venyttelyn muoto.

Opit myös valitsemaan oikeat välineet. Näin et tuhlaa aikaasi huonojen välineiden kanssa vaan pääset heti hankkimaan oikeat ja toimivat rullan ja pallon.

Rullat ja pallot löytyvät työpajaan talon puolesta, mutta jos sinulla on oma rulla ja/tai pallo, suosittelemme ottamaan ne mukaan.

Hinta 40€

Ohjaajana on kokenut ammattivalmentaja ja liikunnanohjaaja Samuli Perälä. Samuli on ohjannut välinekoulutusta ja kehonhuoltoa mm. jääkiekkoammattilaisille jo lähes 10-vuoden ajan. Asiakkaina on edelleen lukuisia NHL ja KHL-liigoissa pelaavia ammattilaisia ja SM-liigakiekkoilijoita. Samuli on konsultoinut myös päävalmentajia sekä vetänyt vuosien aikana satoja työpajoja tavallisille kuntoilijoille.

Samulista sanottua:
”Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä.”
– Jukka Jalonen, Suomen maajoukkueen päävalmentaja

”Jos haluat jatkaa samalla tavalla ja pelkäät muutoksia, älä tee töitä Samulin kanssa. Jos haluat rikkoa rajojasi ja tehdä jotain uudistavaa, suosittelen tekemään töitä Samulin kanssa. Vahva osaaminen urheilijan fyysisten ja henkisten osa-alueiden kehittämiseen.”
– Antti Pennanen, Päävalmentaja HPK / Valmentaja Suomen A-maajoukkue

Lämpimästi tervetuloa!