fbpx

Joogan alkeet -kurssi

Maanantaisin 26.8., 2.9. & 9.9. klo 18:30 – 19:45

 

Joogan alkeet -kurssilla käymme läpi joogan perusasioita, kuten hengitystä sekä hengityksen ja liikkeen yhdistämistä. Teemme joogaharjoituksia rauhallisesti tutustuen mm. aurinkotervehdyssarjaan. Käymme myös läpi hieman joogafilosofiaa ja eri joogalajeja, mutta kurssi keskittyy ennen kaikkea käytännön harjoitteluun.

Kurssi sopii sinulle, jos jooga kiinnostaa, mutta et ole vielä uskaltautunut mukaan joogatunneille tai olet käynyt muutamilla tunneilla.

Harjoitukset tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Kurssi sopii kaikille ikään, kokoon tai kankeuden tasoon katsomatta 😉 Kurssi antaa hyvän lähtökohdan viikkotunneille osallistumiseen ja kotiharjoitteluun.

Kurssi on kolmen kerran kokonaisuus maanantaisin 26.8.-9.9. klo 18:30-19:45
Riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle kerralle!

Ohjaajana Mia Moilanen
Hinta 40/35 euroa (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)