Yintuitio – Ilmajooga Yin workshop

Su 16.6. klo 10:00 – 12:00

Meillä kaikilla on intuitiota eli sisäistä viisautta, mutta emme välttämättä ole siitä tietoisia. Intuition määritelmä onkin, että ”emme tiedä, että tiedämme”. Intuitio on hiljainen ääni sisälläsi, joka ohjaa sinua oikeaan suuntaan, jos maltat kuunnella.

Yin joogan avulla luomme olosuhteet, jossa pääset pysähtymään ja hiljentymään oman itsesi äärelle. Harjoituksessa herätellään yhteyttä sisäiseen viisauteen, jäädään kuuntelemaan sitä ja tehdään lempeä, omaa kehoa kunnioittava harjoitus sen pohjalta.

Harjoitus tehdään sekä silkissä että matolla. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, myös aloittelijat ovat tervetulleita työpajaan.
Ohjaajina Nina Pauhu sekä oma intuitiosi 😉

Hinta 34/30 euroa (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)
tai kaksi käyntiä Lentopassista