Lantion avaus -intensiivi – Eva Kiviluoma workshop

La 25.5. klo 10:00 – 12:30

 

Kehossamme on kolme osaa, jotka ovat täysin luun suojaamat. Lantio on niistä alin ja kannattelee koko yläkroppaa. Se on kohta, jossa yläkroppa ja jalat liittyvät toisiinsa. Lantiossa on isoin ja liikkuvin nivelemme. Käytämme sitä joka päivä, tosin länsimaisessa arjessa erittäin rajoitetusti.

Tule kokemaan ja ymmärtämään lantion kaikki liikeradat, nekin, jota emme päivittäin käytä ollenkaan. Tässä workshopissa etsimme, missä sinun lantiossasi on jännitys ja kuinka voit vapauttaa ja tasapainoittaa oman lonkan nivelesi. Saat yksinkertaisia harjoituksia kotiin.

Kun lantio on epätasapainossa, se vaikuttaa koko muuhun kehoomme aiheuttaen esim. alaselkäkipuja, säteilyä jalkoihin sekä jännitystä olkapäihin, lapaluihin ja leukaan asti.

Tervetuloa tähän mehukkaaseen workshoppiin!

Ohjaajana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Opettajana Eva on täysin läsnä oppilailleen ja hänestä huokuu rakkaus joogaa kohtaan. Tämä rakkaus kumpuaa omasta kokemuksesta; mitä Eva opettaa hän myös aidosti elää. Tule kohtaamaan inspiroiva opetus ja nauttimaan omaa unelmaasi tukevista työkaluista Evan kurssilla.

HINTA 40€
Lunasta paikkasi Holvi -verkkokauppamme kautta: https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/workshopit/

Työpajan voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä (Huom! tämä ei vaadi verkkokaupassa asiointia lainkaan).