Läsnäoloa itselle – 2h syvärentoutusvenyttely

Su 2.6. klo 12:00 – 14:00

”Pysähdy. Hengitä. Ole läsnä hetkessä ja kehossasi. Venytä lempeästi.”

Tässä erityispitkässä syvärentoutusvenyttelytyöpajassa tehdään hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Syvä hengitys, rentoutuneisuus ja läsnäoleminen ovat olennaisesti mukana venytyksissä – unohtamatta lempeyttä ja myötätuntoa itseä kohtaan. Kahden tunnin aikana käymme rauhallisesti läpi koko kehon.

Työpaja alkaa rentoutumisen ääreen pysähtymisellä ja rauhoittavalla hengitysharjoituksella, jonka jälkeen jatkamme kehon lempeään availuun. Päätämme tämän kaksituntisen ohjattuun loppurentoutukseen. Ohjaaja käy lempeästi avustamassa venytyksiä osallistujan suostumuksella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet ♥

Saavuthan paikalle viimeistään 10 min ennen tunnin alkua.

Ohjaajana Siiri Salminen
Hinta 30/25 euroa tai 2,5 leimaa kymppikortista (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset & joogakortin haltijat)