Selkäspesiaali – 3h ilmajoogaworkshop

Lauantaina 23.3. klo 11:45 – 14:45

Leenan suositun Selkäspesiaali -ilmajoogaworkshopin fanit saavat nauttia jälleen työpajasta 3-tuntisena, entistä syvempänä ja tehokkaampana kokonaisuutena! Tämän 3-tuntisen aikana vahvistamme selkää tukevia syviä lihaksia, pakaralihaksia unohtamatta.

Liikutamme selkää kaikkiin suuntiin (eteen- ja taaksetaivutukset, sivukallistukset, pidennykset ja kierrot) sekä avaamme lantiokorin ympärillä olevia lihaksia, jotka myös vaikuttavat selän terveyteen. Ilmasilkin avulla tuodaan ihanasti tilaa nikamien väliin.

Leena on saanut oman selkänsä kuntoon näillä liikkeillä ja ilolla ohjaa muitakin selänhuollosta kiinnostuneita!
Sopii myös ensikertalaisille!

Ohjaaja Leena Saha
Hinta 50/42 euroa (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)
tai 3 kertakäyntiä Lentopassista