Lauantaitanssit: Mikko Heikinpoika LIVE & Kryptine DJ set

Lauantaina 23.3. klo 19 – 23

Lentävän Maton lauantaitanssit kutsuu sinut juhlimaan! Illan musiikillisesta kattauksesta vastaavat Mikko Heikinpoika ja DJ Kryptine.
Vetreytähän tanssivarpaasi ja valmistaudu hikoilemaan, nyt saa bailata!!

Mikko Heikinpoika on kurkkulaulaja, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja, joka yhdistäen uutta teknologiaa ja muinaisia äänenmuodostustekniikoita vie kuulijansa tutkimusmatkalle rytmiin ja ääneen. Hänen musiikkiaan voisi kutsua Global Bass-genreen sopivaksi ja se on yhdistelmä elektronisesti ehostettuja tribal-rytmejä ja muinaisia vokaalitekniikkoja, kuten kurkkulaulua ja joikua yhdistettynä liveluuppaukseen. Syvyyttä musiikkiinsa hän on hakenut matkoillaan Keski-Aasiaan, jossa hän on opiskellut kurkkulaulua paikallisten mestarien opissa. Kesällä 2015 hän osallistui Tuvan tasavallassa järjestettyyn kansainväliseen kurkkulaulukilpailuun, jossa hän sijoittui kolmanneksi modernin tulkinnan sarjassa.

http://mikkoheikinpoika.com/

Samaisena päivänä Lentävässä Matossa myös Mikko Heikinpojan Ocean of Sound-työpaja, lue lisää: https://www.facebook.com/events/436571460218379/

DJ Kryptine on aina, jo nuoresta lähtien ollut kiinnostunut etsimään uutta ja mielenkiintoista musiikkia mitä maailma on täynnä. Vuoden 2013 alussa, hän vei homman seuraavalle asteelle ja alkoikin soittamaan musiikkia DJ:nä. Koska hänen musakirjastonsa on varsin monipuolinen, myös hänen settinsä ovat usein vaihtelevia, eivätkä keikat aina rajoitu vain tiettyyn tyyliin. Joskus setti saattaa sisältää hypnoottisia bassolinjoja, sekä synkkiä ja futuristia tekstuureja. Ja toisella kertaa se voi olla täynnä mystiikkaa ja maanläheistä orgaanista ilmapiiriä. Niinpä kuuntelijan kannattaa pitää mieli avoimena.

https://soundcloud.com/kryptine

Aikataulu:
19.00 Tapahtuma alkaa
19.30 Kryptine
21.00 Mikko Heikinpoika
23.00 Tapahtuma päättyy

HUOM!
Tilaisuus on päihteetön ja hajusteeton! Tulethan fressinä paikalle ♥

Päihteettömät transsitanssit kustantavat 20€/17€
Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiyslomalaisille.
Hintaan sisältyy kahvi tai tee.
Kahviosta voi ostaa pientä naposteltavaa tapahtuman aikana.

Paikkoja erittäin rajoitetusti, varaathan paikkasi Lentävän Maton varausjärjestelmästä!
Muistathan perua varauksesi, ellet pääsekään paikalle. Perumatta jääneet varaukset laskutetaan täyshintaisina.