Pilates workshop

Su 24.3. klo 14 – 16

Tervetuloa syventymään pilateksen maailmaan kaksituntisen workshopin muodossa!
Workshopin aikana keskitymme oman kehontuntemuksen ja hengityksen syventämiseen ja pyrimme yhdistämään hengitystekniikan liikkeiden jatkumoon. Työpajan aikana käymme laaja-alaisesti läpi eri lihasryhmiä keskittyen kuitenkin keskivartalon syviin lihaksiin ja ryhtiä tukeviin lihasryhmiin. Työpaja sisältää sekä toiminnallisia liikkeitä, kuin myös kehoa avaavia liikeratoja, venytyksiä ja loppurentoutuksen.

Pilatesharjoituksia (etenkin säännöllisesti) tehdessä kehittyy oma kehontuntemus, löytyy oikeiden lihasten aktivointi ja tarpeettomat jännitystilat vapautuvat kehosta. Kehosta tulee dynaaminen ja taloudellisesti toimiva. Monet ovat saaneet siitä apua mm. kroonistuneisiin kiputiloihin. Hengitysharjoitukset ja hengityksen osallistuminen harjoitteluun rentouttavat kehoa ja mieltä.

Tunnilla on avoin taso, joten voit tulla ilman aiempaa kokemusta.

Ohjaajana Amanda
Tanssijataustainen pilatesohjaajamme Amanda on uusin tulokas katraassamme, Amanda ohjaa loppukevään tiistai-iltojen suositut pilatestunnit.

Ohjatessani pilatesta pyrkimyksenäni on virtaava pilatesharjoitus, jonka aikana jokainen saa rauhassa prosessoida liikkeiden parissa omaa kehoaan kuunnellen, hengityksen rytmittäessä liikesarjoja, mutta saaden myös yksilöllistä ohjausta. Erityisen tärkeää pilatesharjoittelua tehdessä on terveiden linjausten löytäminen ja oikeiden lihasten aktivointi. Tämä kysyy toisinaan keskittymistä ja kärsivällisyyttä, mutta prosessin helpottamikseksi, sanallisen ohjeistuksen lisäksi, autan myös kosketuksen kautta esim. korjaamalla asennon/linjauksen oikeammaksi.

Hinta 30/25€ (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät & joogakortin haltijat)